Відома українська співачка та "холостячка" Злата Огнєвіч розповіла про те, що її та музикантів гурту "Скай" ошукав шахрай. Організатор їх виступив зібрав гроші та зник у невідомому напрямку.

Про це артистка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Злата повідомила, що організатор її концертів, компанія "Star Label", власником якої є Тарас Доненко, вкрав усі гроші за виступи та зник у невідомому напрямку. Тому вона змушена скасувати усі заплановані заходи.

Злата Огнєвіч, кадр з кліпу на пісню "Полюбила"
Злата Огнєвіч, кадр з кліпу на пісню "Полюбила"

"Мене це глибоко вразило і шокувало. Концертна компанія Star Label виявилась шахрайською. ЇЇ засновник Тарас Доненко - шахрай та безвідповідальна людина. Наразі його місце знаходження невідоме. У зв'язку з цими обставинами я, на превеликий жаль, змушена скасувати мої концерти", - зазналась співачка.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Огневіч планувала усіма заробленими коштами задонатити на потреби Збройних Сил, однак зараз вимушена їх "вибивати" із афериста. Вона вже написала заяву до поліції.

Злата Огнєвіч, кадр із кліпу на пісню "Народжені вільними"
Злата Огнєвіч, кадр із кліпу на пісню "Народжені вільними"

"Мені прикро, що кошти, які я планувала задонатити на ЗСУ, зникли разом з Тарасом Доненком. Його особою вже займаються юристи та правоохоронні органи", - зазначила Злата.

Артистка вибачилася перед глядачами за скасовані концерти та зіпсований новорічний настрій.

Підписники повідомили Златі про те, що раніше Тарас Доненко був співвласником лабораторії "Нова Діагностика" та систематично затримував заробітну плату проацівникам, а тому навіть і не здивовані таким вчинком.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася, як пережила пекло - все сталося у поїзді: "Вперше стало страшно".

Раніше повідомлялося, що вже не холостячка? Злата Огнєвіч натякнула на нові відносини: "Закохана".

Також Злата Огнєвіч розповіла про життя спочатку і те, що надає сили: "Улюблений зараз на фронті".