Ефектна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проекту "Ліга сміху" Катя Нікітіна згадала дитинство і показала мову своїм шанувальникам, вийшло не оп дитячому.

Катя Нікітіна набирає популярності, на своїй сторінціInstagram дівчина любить поспілкуватися з шанувальниками, показати чарівні кадри та розповісти про себе цікавих історій.

Катя Нікітіна, фото: Знай.ua
Катя Нікітіна, фото: Знай.ua

Одного разу красуня вдягла ванільно-рожеву худорлявість і білі штани, покрутилася перед камерою, висунувши язик. У коментарях Катя зізналася, що на святого Миколая завжди почувається дитиною. А подарунок дарує сама собі під подушку, але щаслива відчиняє його з ранку.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Вітаю всіх зі святом!!! Я дуже люблю цей день! Просто це той же СВЯТО, коли я почуваюся дитиною, скільки б років не було! Це як маленька згадка, що ми всі діти! І моя сім'я підтримує в мені це почуття рік у рік - написала Катя.

Катя Нікітіна. Фото: Instagram
Катя Нікітіна. Фото: Instagram

Також вона подякувала всім своїм шанувальникам та порадила не втрачати дитину в собі.

Нагадаємо, що Олена Кравець дала потужного "копняка" Каті Нікітіної з "Жіночого кварталу": "Потрібно труси вище".

Раніше ми повідомляли, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" не збирається зупинятися на відвертих танці: "Мені запропонували зробити...".

Так само стало відомо, що зовсім без Олени Кравець розперезалися: зірка "Жіночого Кварталу Катя Нікітіна розтягнулася в непристойній позі.