Популярна українська реперша Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram.

Якось Олена Савраненко із сумом повідомила шанувальникам про те, що захворіла і до того ж дуже невчасно.

Alyona Alyona, фото: Знай.ua
Alyona Alyona, фото: Знай.ua

Хоча вона думає про те, що злягла для того, щоб щось перемислити, ніби організм сам сигналізував - настав час відпочити. Також вона розповіла, як протікає хвороба та що вона відчуває.

"Життя завжди ставить підніжку тоді, коли потрібно зупинитися, щось переосмислити, відпочити. Хоч я не їм м'ясо, але намагаюся вживати багато фруктів, овочів, пити вітаміни. Але якщо вже хворію, то в мене цей процес проходить досить довго. Ось як зараз: у мене з бронхів хвороба переходить на ніс через вухо чи навпаки – все починається з носа, а потім спускається в легені”, - описала свою хворобу співачка.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Артистці потрібний цілий тиждень, щоб упорядкувати здоров'я. Хворіти їй зовсім не подобається, бо зараз вона намагається багато працювати та бути активною.

"А коли я бездіяльна – я постійно про це думаю, мені себе шкода, хочеться плакати", - зізналася Альона.

Нагадаємо, що Alyona Alyona похвалилася пишними диньками і закликала любити себе: "Моє тіло – моя справа".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona показала своє тіло без сорому, оскільки надихнулася ЗСУ: "Треба працювати".

Так само стало відомо, що Alyona Alyona згадала про образи в підлітковому віці: "Папа запитував, чи я ще прокладаю в... ". Артистка також поділилася своїми дитячими фото. .