Останній тиждень року почнеться з позитивного аспекту Венери і Нептуна, який буде сприятливий для поїздок, зустрічей і контактів.

Повний місяць у знаку Рака допоможе прояснити ситуації, пов'язані з сім'єю та батьками, а також дасть старт для вирішення питань житла та майна. Цікаві тенденції намітяться наприкінці тижня, коли ретроградний Хірон перейде у директну фазу руху. Це дозволить більшості з нас почати більш об'єктивно оцінювати себе і свої здібності, покращить взаєморозуміння з оточуючими.

Овен

Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest
Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest

Душевна енергія та духовна свідомість Овнів досягнуть цього тижня безпрецедентного рівня розвитку, якщо ви зумієте дослідити та правильно застосувати їх. Ті межі вашої натури, які потребують ілюзії, будуть задоволені, але необхідно виявляти обережність, якщо ви легко втрачаєте зв'язок з реальністю. Розвиток уяви може призвести до появи самих натхненних ідей, проте його зворотним боком може стати фанатизм. Люди та ситуації, з якими ви зіткнетеся цього тижня, швидше за все, будуть пов'язані з рекламною діяльністю, таємницями.

Телець

Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest
Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коли зіркова обстановка складається для представників вашого зодіакального знака таким чином, як цього тижня, можливим є приплив енергії та фізичної сили, поява сприятливих можливостей. Такі шанси не виникають самі собою, але ви зможете маніпулювати ситуаціями, щоб створити для себе найкращі можливості. Найімовірніше, що цього тижня ваші фізичні зусилля та дії, зрештою, приведуть до успіху. З цієї причини Тельцям слід діяти з великою наснагою і заповзятливістю. Крім того, особливо не слід упускати ті можливості, які можуть з'явитися у вас завдяки родичам.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Обов'язки, обмеження, правила вступлять у ці дні у відкритий конфлікт зі свободою, і ця ситуація виявиться ключовим фактором, що перешкоджатиме вашому прогресу, щастю, успіху та виконання будь-яких інших бажань. На цьому тижні Близнюкам не можна покладатися на зрілість і досвід, інакше вам буде кинутий виклик. Багатообіцяюча ситуація може спонукати вас обійти правила або припинити дотримуватися рамок. Це не допоможе. Ви відмовляєтеся підкорятися правилам або складаєте відповідальність і в результаті втрачаєте цінну можливість. Не спокушайтеся на обіцянки новизни, зберігайте те, що маєте – принаймні у цей період.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Виконання складних завдань спроститься. В інші епохи та в іншому суспільстві мисливці та воїни, які виступають у похід під таким планетарним аспектом, як зараз, неодмінно досягали успіху. Можна застосувати це знання до нинішніх фізичних зусиль та діяльності. Незважаючи на сприятливий потенціал, у цей період виникають схильність до фізичної лінощів та стан задоволення, що перешкоджає проявам суперництва. Знаючи про це, не дозволяйте інерції заважати вашій заповзятливості. Успіх супроводжуватиме ваші дії. Навіть явні поразки можуть призвести до перемог. Зрештою, краще запізнитись на автобус, ніж потрапити під нього, крім того, цей період сприятливий для будь-яких взаємин із чоловіками.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Характерним для цього тижня в житті представників знаку Зодіаку Лев буде плутанина з цінностями та пріоритетами, в результаті якої ви можете стати або винуватцем, або жертвою непристойного сходження соціальними сходами, нестримного вихваляння, лінощів, марнотратства та потурання своїм слабостям. Успіх у справах, пов'язаних із партнерством та спілками, спільних підприємствах, світських подіях та романтичних захопленнях не обіцяє бути легким. Але якщо ви виявите наполегливість, прогрес цілком можливий. Юридичні питання, переговори щодо контрактів та інших угод можуть вирішитись на вашу користь, але перш за все доведеться мати справу з корисливими цілями, замаскованими закликами про прагнення до спільного добра, та з іншими перешкодами.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Швидше за все, цього тижня в оточення Дів вкрадеться невдоволення становищем чи особистими досягненнями. Важко знайти людину, яку принаймні небагато, вразили б ви і ваші зусилля. Ви вважаєте, що досягли значних успіхів, але, як з'ясовується, хтось уже зробив те саме, і мало того – досяг успіху більше, ніж ви. Незважаючи на можливість марних зусиль, і паралелей, що бентежать, якщо справи підуть досить гладко, Дівам вистачить кмітливості не наполягати на своєму і нічого не приймати як належне.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Емоційність Терезів цього тижня зростає, а бажання набувають незвичайної гостроти. Ви з легкістю досягнете емоційного відгуку від тих, з ким підтримуєте близькі взаємини, а також у багатьох зумієте викликати любов і прихильність. Емоційне задоволення в цей період буде супроводжувати вам практично у всьому, що не обов'язково виявиться необхідним або принесе в результаті практичну користь. У вас виникне бажання витрачати гроші, не рахуючи їх, і здійснювати інші екстравагантні жести, щоб заслужити захоплення та схвалення оточуючих.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

При нинішній розстановці небесних сил для Скорпіонів буде характерним є те, що ситуації, перевагами яких ви можете скористатися, будуть неочевидними. Їхній потенціал, що веде до успіху, може бути втрачений просто тому, що ситуація залишилася непоміченою вами або вам бракує необхідної проникливості. Приділяйте увагу тим, хто дає вам добрі поради. Можлива можливість розвитку духовної свідомості, посилення артистичної чутливості, поліпшення уяви та інтуїції.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Шанс досягти успіху може з'явитися у Стрільців в результаті демонстрації незалежності або унікального підходу. Астрологічне становище таке, що ви тільки виграєте, продемонструвавши вчинки або реакції, властиві вам, але які відрізняються від ідей і методів тих, з ким вам доводиться мати справу зараз. Не втрачайте нагоди довести свою відданість та зацікавленість у друзях чи товаришах, можливо, саме завдяки їм, вам представиться цінний шанс для особистого зростання та успіху.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Характерним для цього тижня буде оманливість обставин, тому Козорогам необхідно зосередитись на реальності. Магія ілюзій і уяви, зростання духовної свідомості, а також дослідження надприродних явищ можуть бути приємними і навіть вдалими моментами, що відволікають, якщо вони не становлять серйозної загрози для життя або банківського рахунку. Є шанс відчути найбільше натхнення, а також отримати удачу тільки тому, що ви випадково опинилися в потрібний час у певному місці. Не виключено, що цими днями у вас прокинеться талант майстра нещирості – неважливо, з яких причин.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Діапазон інтересів та діяльності Водоліїв суттєво збільшиться цього тижня. Посилення психічного та фізичного занепокоєння призведе до збільшення кола спілкування, нових методів, нового досвіду, які допоможуть розширити ваш інтелектуальний кругозір. Необхідно передбачити деякі обмеження, щоб уникнути таких негативних моментів, як розумова лінощі, інтелектуальна зарозумілість, а також прагнення братися за безліч нових проектів та справ. Не варто розпорошуватися; інакше вам не вдасться досягти нічого суттєвого.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Для Риб, настав час проаналізувати свій талант і навички і з'ясувати, як можна розвинути їх і застосувати ефективніше. Нинішні обставини надають можливість посилити особисту владу і становище або, принаймні, дозволять зрозуміти, як досягти цієї мети. Ви можете набути більш високого становища в суспільстві і завоювати популярність. Якість вашого життя та атмосфера в будинку покращаться завдяки прагненню до культури, духовної діяльності. Цей час буде особливо вдалим для вашої матері та дітей.

Нагадаємо про все, що потрібно знати про 2024 рік Зеленого Дракона: яким він буде, яких квітах відзначати та кому пощастить.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на грудень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чорна смуга Овнів, удача Стрільців і зміни Водоліїв.