Всі ми знаємо, що 2024 пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона, згідно з китайським гороскопом.

Але ж є й інші цикли, наприклад - слов'янський. Це набагато ближче до нас, чи не так? Так ось, за слов'янським гороскопом наступного року керує Темний Лось. Кому ж пощастить у 2024 та кому символ року допоможе?

Темний Лось - символ 2024 року, фото з вільних джерел
Темний Лось - символ 2024 року, фото з вільних джерел

З 21 березня 2024 року за слов'янським календарем розпочнеться правління Темного Лося, що принесе свої особливості та виклики для людей у ​​цей період.

Кому пощастить у 2024 році

Темний Лось, згідно з гороскопом, не шкодує тих, хто схильний до негативних вчинків, обману чи лінощів. Це час, коли важливо виявляти чесність, цілеспрямованість та повагу до традицій. Тому планування та послідовність у діях стануть ключовими факторами успіху у 2024 році.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Чекати на успіх можуть люди, які поважають сімейні цінності, працьовиті, які прагнуть саморозвитку і чесно трудиться. Однак у тих, хто нехтує правилами та чесністю, можливі труднощі та перешкоди на шляху до досягнення цілей.

Щаслива родина. Фото Freepik
Щаслива родина. Фото Freepik

Рік Темного Лося нагадує про необхідність бути цілеспрямованими, але зберігати шляхетність і спокій. Це час для зростання, втілення задумів та досягнення поставлених цілей за умови чесності та непідкупності.

Історичні події 16-річної давнини, у період правління Темного Лося, можуть повторитися або знайти своє відображення у поточному часі. Згадуйте все, що було у 2008 році та готуйтеся до схожого.

Нагадаємо, що не хочете довго стояти біля плити перед Новим роком? Список простих страв для святкового столу, обов'язково готувати.

Раніше ми повідомляли про 5 способів загадати бажання на Новий 2024 рік, щоб напевно справдилося: готуйтеся вже зараз.