Відомий український кулінар та ресторатор Євген Клопотенко зізнався, що у нього була броня від вручення повісток від Міністерства культури України.

В інтерв’ю для Youtube проєкту ТСН, він зізнався, що до кінця 2022 року його не могли призвати на службу. Але зараз кулінар не має ніякої броні від повістки. Сам говорить, що не боїться вручення повістки. Вважає, що якщо навіть його призвуть, то він буде військовим кухарем.

Євген Клопотенко. Фото скріншот з Youtube
Євген Клопотенко. Фото скріншот з Youtube

"Зараз у мене немає броні, але вона була. У мене була бронь від Мінкульту до кінця минулого року. У мене немає броні, у мене немає жодних попусків. Я не боюсь отримати повістку. Якщо мені прийде повістка, я думаю, що мене точно оформлять кухарем", – пояснив чоловік.

Він також висловив свою думку стосовно того, що медійних осіб, частіше за все, не призивають. Це, скоріше за все, тому що вони можуть бути ефективнішими у тилу, ніж на фронті. Він розповів, що знає багато медійних особистостей, яких забрали з фронту, щоб вони допомагали у тилу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Клопотенко, скріншот: Youtube
Євген Клопотенко, скріншот: Youtube

На його думку, не кожна людина може бути ефективною в тилу, або на фронті. За себе він сказав, що він робить все що від нього залежить у тилу. Але якщо стане потреба, коли потрібно буде піти на фронт, то тут без варіантів.

Нагадаємо портал Знай інформував, Євген Клопотенко з "МастерШеф" зізнався про те, як заробив свій перший у житті мільйон: "Було дуже важко"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Дизель шоу" вирішили пожартувати про окуповані території: українці вибухнули люттю

Також, наш портал інформував, В'ячеслав Узєлков знайшов собі нову дружину після скандалу з Боржемською та невдачі перед 24 лютого: "Нарешті"