Британка Лорен Гріффін довгий час орендувала квартиру. Але незадовго до Різдва господар вирішив продати будинок і дівчина виявилася без даху над головою.

Через нещодавню втрату роботи її бюджет був обмежений. Тому Лорену довелося взяти в оренду єдине житло, яке вона могла собі дозволити – стару квартиру у жахливому стані. Про це повідомляє Mirror.

"Залишившись без можливості орендувати щось інше, довелося взяти найгірше приміщення, яке я змогла знайти через знайомих. Це було справжнє пекло на землі”, - розповіла Лорен.

Однак, незважаючи на обмежений бюджет, вона вирішила зробити ремонт у квартирі, щоб створити затишок для себе та двох синів на Різдво. Для економії коштів дівчина користувалася порадами з інтернету в стилі "Зроби сам".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

По-перше, Лорен замінила старий брудний килим у спальні на новий сірий килим. Також вона додала м'які меблі та декор - подушки, штори, килимки тощо.

"Ще попереду довгий шлях, і квартира далека від ідеалу. Однак сьогодні я пишаюся тим, як багато що встигла зробити, маючи обмежений бюджет”, - поділилася Лорен.

Враховуючи скрутне становище, дівчині вдалося досягти чимало. Адже вона перетворила похмуру орендовану квартиру на затишне житло за мінімальні кошти. І тепер, незважаючи на фінансові труднощі, на неї чекає гарне свято у родинному колі

Нагадаємо, жінкапримушує сім'ю підтиратися ганчірками, щоб заощаджувати

Як повідомляв "Знай.uа", виховательку звільнили з дитсадка через "вихідки" на корпоративі: обіцяла "поводитися добре"

Знай.uа писав, жінка прикидалася чоловіком, щоб схилити іншу жінку до інтиму: яке покарання виніс суд