У німецькому місті Мюльгаузен сталася незвичайна подія зі Святим Миколаєм (Санта-Клаус).

Опівночі, поки старець Різдво розвозив подарунки на своїй машині, він раптом втратив контроль і врізався в будинок і припаркований автомобіль.

Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus
Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus
Санта Клаус. Фото: Hotelli Aakenus

Як повідомляє поліція Нордгаузена, всього цього сталося посеред центральної вулиці, недалеко від місцевої церкви. Фасад будівлі сильно постраждав, а ось мішки із подарунками залишилися цілі.

"Уважний перехожий став свідком аварії і повідомив про це в поліцію. У ході подальшої перевірки дорожнього руху було встановлено, що "Дід Мороз" був абсолютно п'яний, - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Курс долара кине у розпач: вже затвердили З 1 жовтня платіжки за світло зміняться ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах
Показати ще

Правоохоронці затримали Санту і змусили його пройти тест на алкоголь. Його результати вразили всіх – рівень сп'яніння був настільки високим, що чоловік ніяк не міг керувати автомобілем.

Санта Клаус, фото: скріншот з відео
Санта Клаус, фото: скріншот з відео

Хоча поліція і вилучила у нетверезого водія права водія (почате розслідування за статтею 315в КК), проте той запевняв, що обов'язково доставить решту подарунків городянам наступного дня. Різдвяний настрій у мешканців Мюльгаузена не зник.

Найголовніше, щоб подібних випадків із Санта-Клаусами по всьому світу не ставало ще більше.

Нагадаємо, виховательку звільнили з дитсадка через "витівки" на корпоративі: обіцяла "поводитися добре"

Як повідомляв "Знай.uа", "Дизель шоу" вирішили пожартувати про окуповані території: українці вибухнули люттю

Знай.uа писав, жінка раптово померла, а її чоловік взяв у руки лопату: нагадують 6 тисяч дубів