Український співак, телеведучий, радіоведучий, екс-учасник гурту "ДіО.фільми" та колишній чоловік Наді Дорофеєвої Володимир Дантес шокував шанувальників різкою зміною іміджу. Артист випрямив свої кучері та неабияк здивував шанувальників новим образом.

Володимир Дантес, фото Знай.ua
Володимир Дантес, фото Знай.ua

Із рівним волоссям артист показався аудиторії на своїй сторінці Instagram.

Дантес записав декілька Stories, на яКих у неочікуваному образі для зйомок пожартував про те, що нарешті дослухався до фанатів, які радили йому розчесатися.

Фото із вирівняним каре він жартома назвав "б'юті-хуюті".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

З'ясувалось, що Дантес показував бекстейдж зйомок реклами останнього в цьому році, різдвяного збору на дрони та пікапи для наших захисників. Компанію артисту склали Василь Байдак, Антон Тимошенко, Олег Свищ та інші.

"У такий день ми вирішили відкрити останній збір у цьому році, на подарунки to someone special, - нашим захисникам. Збираємо на 100 fpv дронів, бус і 2 пікапи. Це те, що забезпечує справжні різдвяні дива на фронті", - закликали хлопці донатити на ЗСУ.

Нагадаємо, що "Не розповідайте як вам складно там": Володимир Дантес наїхав на українців за кордоном.

Раніше ми повідомляли, що Кацурін зруйнував не тільки шлюб, а й кар'єру Дантесу: " Доводиться їсти з тарілки, в яку вам ср*ть".

Так само стало відомо, що Вова Дантес потрапив у ДТП і розповів про безпардонну фанатку: " Я в ах*рі, неприємна ситуація.