Психологи склали список жіночих імена, які найбільше подобаються чоловікам.

На думку фахівців, представникам сильної статі імпонують імена, які звучать мелодійно та містять м'які літери "м", "л" та "н".

Олена

Чоловіки вважають власниць цього імені жіночними, таємничими та загадковими. Їх приваблює мінливий характер таких дівчат. Як правило, Олена ніколи не приховує своїх почуттів, яскраво висловлюючи їхнього обранця. Також жінки з таким ім'ям мають гарну зовнішність.

Анжеліка

Дівчата з таким ім'ям приваблюють чоловіків ореолом загадковості та чуттєвості. Анжеліка відрізняється сентиментальністю, меланхолічністю, деякою відірваністю від реальності – це й викликає підвищений інтерес до неї серед чоловіків.

Популярні новини зараз
Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Лілія

Ліля вабить чоловіків своєю безтурботністю та легким характером. Такі жінки вміють веселитися та знають, як підняти настрій кожному. З віком Лілія опановує навички флірт і кокетство, набуває чарівності. Такі якості не дозволяють пройти повз цю дівчину жодному чоловікові.

Юлія

Такі жінки наділені гострим розумом, вони завжди прагнуть нових пригод і при цьому мають бездоганні манери. Юля – м'яка натура, яка просто притягує чоловіків до себе своєю чуттєвістю. Багато хто закохується в Юлію з першого погляду.

Людмила

Власниці такого імені мають добрий характер. Вони дуже ніжні та милі. Також Людмили мають загадку, яку чоловікам постійно хочеться розгадати. У Людмилу часто закохуються чутливі та витончені чоловіки, хоча сама жінка надає перевагу партнерам з твердим характером.

Катерина

Власниця цього імені надзвичайно наполеглива та уважна. Чоловіки змагаються один з одним, щоб звернути на себе увагу цієї жінки та стати її обранцем. Адже тільки одному Катерина покаже своє справжнє обличчя і розкриє перед ним усю свою пристрасність та ніжність.

Закохані, unsplash
Закохані, unsplash

Нагадаємо, що ці жінки закрутять голову будь-кому і не помітять: 5 імен, від яких завмирає серце у чоловіків.

Раніше ми повідомляли про 7 чоловічих імен, які притягують удачу, як магніт: дівчата, виходимо заміж за них сміливо.