Багато західних знаменитостей у боротьбі із зайвою вагою досягають дивовижних результатів.

Акториі співаки скидають кілька десятків кілограмів, дивуючи змінами у зовнішності своїх фанатів. Особливо відзначилися, наприклад, Брітні Спірс, Бейонсе, Адель, Агілер, Осборн.

Келлі Осборн, фото: golos.ua
Келлі Осборн, фото: golos.ua

Келлі Осборн

Келлі Осборн схудла на 23 кг. Зміни у зовнішності зірки почалися після того, як її запросили взяти участь у шоу "Танці із зірками". Проте організатори поставили Осборн жорсткий ультиматум - мінус 10 кг. Це стало найкращою мотивацією для зірки. неймовірного результату Келлі вдалося досягти через півроку тренувань з персональним тренером, відмови від алкоголю та фастфуду на користь корисної та легкої їжі. Щоправда, тоді Осборн схудла не на 10, а аж на 20 кг.

Крістіна Агілера, фото: golos.ua
Крістіна Агілера, фото: golos.ua

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Крістіна Агілера

Скинула близько 25 кілограмів. Був період, коли Агілеру за її надмірну вагу перестали впізнавати на вулиці. Після довгої боротьби із зайвими кілограмами співачка вже була змирена і заявила, що їй комфортно у своєму тілі. А тоді раптом змінилася до невпізнання і досягнувши розміру S замість XL.

Рене Зелвегер, фото: golos.ua
Рене Зелвегер, фото: golos.ua

Рене Зеллвегер

Скинула близько 15 кілограмів. Пожертвувати фігурою актрисі довелося заради ролі в "Щоденники Бріджіт Джонс". Рене доводилося то товстіти, то худнути. Потім для участі в "Чикаго" знову худнути. А тоді знову, отримавши пропозицію знятися в "Бриджит Джонс: грані розумного", одужувати аж на 6 розмірів. В результаті Рене звернулася до фахівців, щоб повернути форму. Дієтолог створив для актриси спеціальну легку програму, яка виключала борошняне, солодке, жирне та алкоголь. У раціоні Зеллвегер залишилися індичка, тунець, салати та овочі на пару, які актриса вживала без олії та солі.

Брітні Спірс, фото: golos.ua
Брітні Спірс, фото: golos.ua

Брітні Спірс

Скинула майже 20 кілограмів. У період, коли всесвітньо відома співачка страждала від депресії, сильно набрала вагу та поголила волосся. Проте, згодом Спірс взяла себе в руки і постала перед публікою струнка і щаслива, і знову на сцені. Худнути зірці допомогла білкова низьковуглеводна дієта. До раціону співачки входили нежирне м'ясо, риба, яйця, рис, овочі та деякі фрукти. Харчуватись потрібно дрібними порціями. Також Брітні щодня тренувалася та навіть найняла особистого тренера.

Адель, фото: golos.ua
Адель, фото: golos.ua

Адель

Адель завжди твердила, що її пишні форми – це природно та красиво, оскільки вона співачка, а не топ-модель. Проте за останній рік вона схудла на 20 кілограмів. Співачка села На дієту після розлучення. Вона навіть записалася до спортзалу та полюбила смузі. Співачка навчилася бути іконою стилів і стежити за вагою, при цьому не сильно зраджуючи своїх принципів.

Нагадаємо, що Брітні Спірс нарешті зізналася, навіщо показує себе голою на весь світ: "Люди б зрозуміли...".

Раніше ми повідомляли, що Адель втратила свідомість під час виступу: причиною є важке захворювання.