Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1.

Зірка заслужила визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча, фото: Знай.ua
Катерина Осадча, фото: Знай.ua

Катерина Осадча розповіла, що святкує з родиною Різдво за новим календарем – 25 грудня, а не 7 січня, як усі звикли. На фото ведуча сіла біля ялинки з чоловіком та дітьми, яких одягла у святкові образи.

Також зірка зазначила, що бажання, загадані українцями у ці чарівні свята, дещо змінилися порівняно з минулим роком. Тепер усі хочуть одного – перемоги та миру в рідній країні.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Сьогодні ми вже не чекаємо дива, сьогодні ми чекаємо Перемоги, ми не спираємося на долю, ми дякуємо ЗСУ за наше життя, ми не очікуємо пригод, тому що "пригод" вистачило на все життя. Ми хочемо миру… і світу через Перемогу”, - написала Осадча.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

І навіть незважаючи на життя в умовах країни, українці продовжують святкувати, працювати, а також не втрачають віри у справедливість.

"Ми – найсильніші люди світу, ми – віримо тільки в нас, ми – налаштовані йти до кінця. І нехай Різдво принесе нам віру в наше мирне красиве та процвітаюче майбутнє! Дасть сили та духу”, - додала вона.

Нагадаємо, що Катя Осадча знайшла час на свято для себе: "Привітали один одного і пішли далі боротися".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча розповіла, кому кава у Варшаві не та: " Багато місяців немає води".