Через масовану ракетну атаку росіян на Україну зранку 29 грудня загинули щонайменше 18 людей, 87 осіб отримали поранення. Окупанти випустили по території нашої країни 110 ракет різного типу, тому числі Х-22, яку не може збити наша ППО.

Влад Яма. Фото Instagram
Влад Яма. Фото Instagram

Відомий український хореограф Влад Яма, насолоджуючись життям у Америці, вкотре не на жарт розлютив українців.

На ранок після страшної трагедії, 29 грудня, коли від російських ракет загинуло багато українців, танцюрист опублікувати сторіс зі свічкою та написав, що з ним все нормально.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Тобто в той час, коли українці переживають страшне горе і втрати, коли люди втратили своїх близьких та рідні домівки, шоумен вирішив що його персона ще комусь цікава, і хтось переживає за те, що він довго не з'являється у соціальних мережах.

Нагадаємо, що Яма втік з України з родиною ще на початку повномастабного вторгнення. Зараз він спокійно насолоджується своєю улюбленою справою - танцями, подорожує та не переживає через те, що може не прокинутися після чергової атаки росіян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Яма на сонечку в Майамі вирішив нагадати про свій патріотизм: "У житньому полі та вишиванці".