Відома українська співачка Наталія Могилевська зізналась про те, що їй довелося пережити напад грабіжників. Це сталося ще у 1990-х, коли вона отримала премію за перемогу на пісенному конкурсі.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Тоді Наталія отримала грошову винагороду за перемогу у фестивалі "Слов'янський базар".

Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"
Наталія Могилевська, кадр із кліпу на пісню "Я повертаюся"

Інформація про це швидко розслетілася у ЗМІ. Через це вона ледь не порощалася із життям.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Грабіжники увірвалися до неї додому, побили, зачинили на балконі та намагалися її пограбувати.

"У мене була ситуація... Коли я на "Слов'янському базарі" перемогла, мені ту премію не дали, а там 6 тисяч доларів була премія. Мені її не віддавали 5-10 років. Вона мені вже не потрібна була, коли мені її віддали. Але пройшла ця інформація в газетах, і що ти думаєш? На мене напали! Це було дуже серйозно. Побили мене", - зізналась Могилевська.

Наталка Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталка Могилевська. Фото: скрін youtube

В той момент її життя врятувала мама, з якою вона спілкувалася по телефону. Грабіжники почули у квартирі голос та подумали, що Могилевська вдома не сама і втекли.

"Мене врятувало те, що я розмовляла з мамою телефоном в цей момент. Я була у квартирі. Відкрила двері, отримала удар в обличчя. Він мене потягнув, і я опинилася за секунду на балконі. Але я розмовляла телефоном, і решта, з ким він був, подумали, що я не одна вдома, вони втекли і його залишили", - додала вона.

Нагадаємо, Наталія Могилевська могла б стати видатним фізиком, ви здивуєтеся: "Не ниє, не стогне"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь опинилася на Мальдівах без нареченого Розенка: "Раз у нас такий дубак ..."

Знай.uа писав, Оля Цибульська показала, як балує свого чоловіка, поки холодно на вулиці: "Я тупа коза вийшла"