Меню на Новий рік складено, продукти куплено, подарунки куплено, а нарди обрано. Думаєте, і це все?

А ось і ні, пробігайтеся своїм святковим меню, адже в ньому точно дечого не вистачає. Щоб було простіше, то ми назвемо вам 3 страви які обов'язково повинні бути на новорічному столі, що символ 2024 року Зелений Дракон не причаїв на вас образу ще з 1 січня.

Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest
Дракон, символ 2024 року, фото Pinterest

3 страви, які мають бути на новорічному столі

1. Риба

На новорічному столі має бути риба, що символізує достаток і багатство. Однією з найпопулярніших і витончених страв з рибою є знаменита "Оселедець під шубою". Салат запам'ятовується своїм привабливим зовнішнім виглядом та неповторним смаком, який, напевно, підкорить серце Зеленого Дракона. Якщо хочете чогось незвичайнішого, то можете замовити суші, що ще більше порадує Дракона.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

2. Класичний салат "Олів'є"

Безумовно, новорічний стіл не може обійтися без класичного салату "Олів'є". "Олів'є" — смачна і ситна страва, вона неодмінно підкорить смакові рецептори Зеленого Дракона, принісши в дім удачу та радість у новому році.

Олів'є, фото: Знай.ua
Олів'є, фото: Знай.ua

3. Млинці з різноманітними начинками

У нашій культурі млинці вважаються символом щастя та удачі. Тому їх часто додають до новорічного столу. Млинці можна подавати з різноманітними начинками, починаючи від традиційної ікри та сметани, і закінчуючи м'ясом, сиром чи морепродуктами. Ця універсальна страва обов'язково порадує гостей, включаючи Зеленого Дракона, своїм неповторним смаком та ароматом, наповнюючи будинок затишком та теплом.

Млинці на окропі, скріншот: YouTube
Млинці на окропі, скріншот: YouTube

Нагадаємо про найважливіші прикмети для зустрічі Нового 2024 року: прочитайте, щоб не обвалити на себе нещастя.

Раніше ми повідомляли, що зберігайте вже зараз, щоб потім не шукати: поздоровлення з Новим 2024 роком у прозі.