Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1.

Зірка заслужила визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона людей.

Катерина Осадча, фото із соцмереж телеведучої
Катерина Осадча, фото із соцмереж телеведучої

Катерина Осадча цього разу порушила тему про те, чи правильно у такий важкий для країни час дарувати близьким подарунки на новорічні свята. Вона сумнівається, чи варто залишити подібні радості для зручнішого випадку.

"Цей рік показав нам, що немає більшої цінності, ніж життя, здоров'я, мир і найрідніші поряд", - написала Осадча.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Матеріальні цінності, як зазначила ведуча, вже не приносять українцям того захоплення, як це було до війни з росією, хоча коли їй дарують маленькі дрібнички, вона плаче від щастя.

На опублікованому фото Катерина позує із симпатичним букетом квітів, який їй якраз і подарували, зважаючи на все. Також вона не забула поцікавитись у фанатів, які ідеї для подарунків близьким вони вигадали.

Нагадаємо, що Катя Осадча знайшла час на свято для себе: "Привітали один одного і пішли далі боротися".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча розповіла, кому кава у Варшаві не та: " Багато місяців немає води".

Так само стало відомо, що "Я себе гвалтувала...": Настя Каменських втомилася мовчати про "важких" проблемах.