Відомий український астрологічний експерт Дмитро Уранус зробив прогноз найближчими днями в нашій країні. Він спромігся визначити, що масований ракетний удар, який зробила росія 29 грудня, буде не поодиноким.

За словами Дмитра Урануса, можлива ціла серія ударів на новорічні свята. За його словами, "дати біля новорічних свят будуть найнебезпечнішими для України та українців протягом цієї зими".

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Дмитра Урануса в одній із соціальних мереж.

Обстріли. Фото: Youtube
Обстріли. Фото: Youtube

"Удари можуть бути щодня або через день. Ще можливий масований пуск ракет із моря, комбіновані пуски з різних напрямків одночасно. Це свого роду "поздоровлення" з новим роком від нашого ворога, як і рік тому", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

При цьому астролог додав, що Україна теж скоро привітає " ворога.

Ракетний обстріл ТЕЦ. Фото: скриншот з відео
Ракетний обстріл ТЕЦ. Фото: скриншот з відео

"Цей аспект можна повернути і проти ворога. Це не такі страшні та руйнівні аспекти, які були минулої зими, тож ми вистоємо», — зазначив він.

За його словами, така поточна комбінація планет з 29 грудня по 2 січня включно створює дуже велику небезпеку для:

"…прибережних міст та міст на великих річках, для портової інфраструктури, для гідроелектростанцій, підстанцій, для секретних об'єктів, для військових та військової інфраструктури".

Нагадаємо, руйнуватиме життя чи надихатиме: коли чекатиме ретроградного Меркурія у 2024 році.

Раніше повідомлялося,"Війна закінчиться з цифрою...": відома карпатська мольфарка передбачила кінець війни.

Також, "Реорганізація системи влади": астролог розповів, що зміниться в Росії після виборів.