Анатолій Євдокименко — 29-річний онук легендарної української виконавиці Софії Ротару.

Протягом останніх двох років у період повномасштабної війни хлопець намагався незаконно виїхати з України. Незабаром йому вдалося це зробити, тепер він перебуває за кордоном і заплющує очі на те, що відбувається в нашій країні. Він займається музикою і не розповідає іноземцям про те, що ми переживаємо.

Анатолій Євдокименко, фото: Instagram
Анатолій Євдокименко, фото: Instagram

29 грудня 2023 року українці знову пережили те, чого не траплялося вже досить давно. Росіяни влаштували масову ракетну атаку по нашій країні. Вони використовували більше 100 ракет і дронів у різних напрямках. Більше половини вдалося збити нашим ППО, проте є влучення, є жертви.

Але Анатолій Євдокименко цю ситуацію не прокоментував. Він, навпаки, виставив максимально відсторонену публікацію. Він порадувався, що один із діджеїв, Йоріс Уорн, на вечірці в лондонському клубі Fabric London, використовував його треки в сеті.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Справді, приємно, що піонер сцени підтримує мою музику в кращих клубах і на майданчиках усього світу. Цей рік добігає кінця, а 2024 рік виглядає багатообіцяюче", - зазначив він.

Українці, звичайно ж, були незадоволені цією "реакцією", тому залишили кілька негативних висловлювань. Проте Анатолій не розгубився та видалив цих користувачів, закривши коментарі.

Нагадаємо, "чисто ескорт...": блогер дізнався, чим займається в США онук Софії Ротару, який втік з України

Як повідомляв "Знай.uа", "є ризик, що серце не витримає": астролог здивував прогнозом про Софію Ротару в 2024 році

Знай.uа писав, "чарівний ранок": напівгола внучка Софії Ротару хотіла сховати під шубою груди, але не вийшло