Починаємо 2024 рік Зеленого Дерев'яного Дракона по-справжньому з понеділка, на Місяці, що убуває, у знаку Діви.

2024 рік є підготовкою до нової епохи та нової реальності. Прискорення технологій вийде за межі у 2024 році, а наслідки всього, що буде винайдено та просунуто у 2024 році, будуть відчуватися у найближчі два роки.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Овен

Січень 2024 року для Овна стане новим стартом. На початку січня Овна можуть викликати на роботу, його проситимуть про допомогу друзі. Свої нові ідеї Овен має втілити в життя одразу. Овен буде надто зайнятий своєю роботою, і любовні стосунки можуть відійти на другий план. Самотні Овни в січні зустрічатимуть цікавих людей, але розглядатиме ці стосунки він буде з позиції доцільності та вигоди. Якщо раніше було заплановано хірургічне втручання, то січень 2024 – це слушний час. Усі операції пройдуть успішно. Овнам не варто відкладати справи щодо роботи на завтра, інакше зовсім не буде часу на їх вирішення. Якщо з'явився новий проект, радимо ретельно подумати перед тим, як приймати рішення.

Вдалі дні у січні для Овна: 9; 11; 16; 21; 26; 29.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Несприятливі дні у січні для Овна: 7; 8; 15; 20; 24; 25.

Телець

Телець стане дуже популярним серед своїх друзів і близького оточення. Кожен захоче звернутися по допомогу до нього. Поїздки у січні 2024 року для Тельця будуть невдалими. У коханні будуть сприятливі збіги обставин. Побутові питання, що виникають, можна вирішувати разом, і це не буде викликати роздратування. Самотнього Тельця очікує службовий роман, який може перерости в романтичні відносини. Телець буде схильний до простудних захворювань через ослаблений імунітет. Ймовірно, варто пройти обстеження лікаря. Радимо Тельцям зайнятися громадською діяльністю. Вдале завершення проектів сприятливо вплине на майбутнє.

Вдалі дні у січні для Тельця: 4; 7; 11; 19; 24; 31.

Несприятливі дні у січні для Тельця: 3; 10; 14; 20; 27; 29.

Близнюки

Щоб усе встигнути, Близнюки розриватимуться між сім'єю, роботою та стосунками. Щоб справи завершилися вдало, необхідно зосередитись і бути об'єктивними у своїх рішеннях. Радимо Близнюкам більше розмовляти, висловлювати свої почуття. Варто підібрати глибокі та потрібні слова, щоб друга половинка змогла зрозуміти все те, що Близнюки хотіли донести. Самотні Близнюки боротимуться за своє щастя. Гарний роман, що розпочався у січні 2024, матиме щасливе продовження. Але треба бути обережнішими в інтимних відносинах. Можливі венеричні захворювання, які можуть призвести до внутрішнього та зовнішнього травматизму. На роботі Близнюків чекає складна ситуація, але якщо докласти максимум зусиль, то ви досягнете успіхів у справах.

Вдалі дні у січні для Близнюків: 1; 6; 8; 14; 18; 25.

Несприятливі дні у січні для Близнюків: 2; 7; 9; 12; 20; 28.

Новий рік, фото з вільних джерел
Новий рік, фото з вільних джерел

Рак

Січень 2024 року для Рака стане періодом, коли йому доведеться вирішувати кілька різнопланових завдань. Місяць має пройти під девізом активності та послідовності, тоді для цього представника знаку зодіаку справи будуть успішними. Це найсприятливіший місяць для починань, новий ідей та рішень. Якщо у вас щойно зав'язався новий роман, не радимо грубити і вести себе некоректно по відношенню до своєї другої половинки. Самотній Рак у січні навряд чи зможе зустріти серйозні романтичні стосунки. Радимо Ракам звернути особливу увагу на профілактику захворювань вуха. Незважаючи на те, що Рак не рішучий у прийнятті тих чи інших рішень, січень стане успішним у роботі. У Раків з'являться нові знайомства, які принесуть нові замовлення та проекти.

Вдалі дні в січні для Раку: 1; 6; 9; 11; 16; 23; 30.

Несприятливі дні у січні для Раку: 5; 13; 15; 18; 21; 29.

Лев

Лев має проявити свою самостійність. Але не варто вирішувати справи поодинці, навпаки, необхідно поділитися своїми планами з людьми, які будуть корисні. Радимо Левам приділити увагу вихованню дітей. Це найкращий час, щоб навчити дитину чогось нового та корисного. У самотнього Лева з'явиться можливість зустріти свою долю та створити міцні та довгі стосунки. У січні 2024 року у Лева може розвинутися алергія на звичні продукти або препарати. Радимо не використовувати продукти, які викликають сумніви. У переговорах Лев буде корисним і зможе переманити на свій бік навіть конкурентів. А наприкінці січня 2024 року можлива ділова поїздка, яка може принести прибуток усьому підприємству.

Вдалі дні у січні для Лева: 3; 7; 9; 12; 19; 22; 31.

Несприятливі дні у січні для Лева: 1; 2; 6; 13; 20; 29.

Діва

Діву очікує затишшя у справах. Навіть на відпочинку Дівам не вдасться відпочити повною мірою. Якщо під час відпустки Діва залишиться вдома, то доведеться вирішувати побутові проблеми та відпочити, знову не вийде. Самотні Діви дуже прискіпливо розглядатимуть свого обранця, і оцінюватимуть подальші перспективи відносин. А сімейні Діви займуться спільною покупкою квартири або сімейним відпочинком. Загальні цілі зроблять стосунки подружжя лише міцнішими. Для Діви настає складний період, коли можливі прояви запальних процесів. Події січня можуть спричинити нервову напругу. Радимо Дівам ретельно планувати свій робочий час, щоб чергувати період професійної діяльності та особисте життя.

Вдалі дні в січні для Діви: 7; 8; 12; 21; 25; 30.

Несприятливі дні у січні для Діви: 4; 11; 14; 23; 26; 29.

Гороскоп
Гороскоп

Терези

Ваги мають бути активними, тоді натомість вони отримають поліпшення у справах. Не треба сумніватися, адже допомога Терезів знадобиться оточуючим. Рік почнеться у сприятливому настрої. Любовні стосунки Терезів будуть пофарбовані ревнощами. Але це ревнощі виявиться безпідставною. Одинокі Терези мають можливість зустріти своє кохання. Сімейні Терези знайдуть у своєму партнері колишню привабливість, і стосунки подружжя відновляться з новою силою. Можливе загострення серцево-судинних захворювань. Щоб цього не допустити, не слід забувати і про фізичні навантаження. Терезам не вдасться повною мірою насолодитися новорічними канікулами. Доведеться вийти на роботу, адже крім них ніхто не вирішить проблеми, що виникли.

Вдалі дні в січні для Терезів: 1; 4; 17; 20; 22; 28.

Несприятливі дні у січні для Терезів: 2; 14; 18; 23; 27; 29.

Скорпіон

Загадане бажання під бій курантів незабаром почне збуватися. Скорпіон готовий до того, щоб бути наполегливішим і розкутішим. Радимо не покладатися на удачу, а скласти план активної роботи, і позитивний результат не забариться. Скорпіон займатиметься сімейними питаннями, вихованням дітей, насолоджуватиметься сімейним затишком. Скорпіон із задоволенням прийме гостей у себе вдома. Самотній Скорпіон уже готовий до серйозних відносин, але є страх втратити свою свободу. Радимо зібрати інформацію для того, щоб зрозуміти, як вилікувати проблему, пов'язану з перебоями у роботі серцево-судинної системи. Січень 2024 року у плані роботи – це той час, коли варто визначитися, в якій сфері діяльності потрібно діяти. Можна звернутися за підтримкою знаючих людей, які допоможуть досягти мети.

Вдалі дні у січні для Скорпіона: 7, 11, 14, 21, 25, 27.

Несприятливі дні у січні для Скорпіона: 2, 10, 18, 24, 28, 30.

Стрілець

Зосереджений та серйозний Стрілець йтиме до наміченої мети, яку обов'язково досягне. На думку тиснуть його колеги, друзі та домашні. Але Стрілець не дасть спуску та не відступить від своєї особистої думки. Сімейний Стрілець у січні 2024 року переживатиме другий медовий місяць. Представники знаку згадають колишні почуття та ніжність до свого чоловіка. Радимо звернути увагу на прохідність судин, знайти засоби, що розріджують кров. Крім того, можливі загострення артриту або поява початкових симптомів. З'являться ідеї щодо збільшення доходів чи скорочення витрат. Хоча спочатку ця пропозиція викличе сумніви Стрільця, але, все обдумавши він зрозуміє, що ідея не така вже й погана, варто спробувати.

Вдалі дні у січні для Стрільця: 2, 11, 16, 21, 25, 30.

Несприятливі дні у січні для Стрільця: 4, 12, 15, 19, 22, 28.

Новий рік, фото Знай.ua
Новий рік, фото Знай.ua

Козоріг

Новий етап у житті, який стане тріумфом. Всі проблеми, швидше за все, походять від самого Козорога і не становлять жодної небезпеки. Щоб досягти професійного зростання, Козорога потрібно навчитися справлятися зі своїми емоціями. Самотній Козоріг переживатиме романтичні зустрічі. Але для серйозних стосунків він ще не готовий, тому задовольнятиметься нетривалими романами. А ось закоханий Козоріг боротиметься на своє щастя і добиватиметься своєї мети. Можливі проблеми у роботі жовчного міхура, ймовірні напади. Краще зайнятися профілактикою. У роботі Козорога знадобиться маса кмітливості, практичності, творчих навичок. Навіть негативний досвід у роботі виявиться безцінним.

Вдалі дні у січні для Козорога: 5, 8, 11, 15, 21, 27.

Несприятливі дні у січні для Козорога: 2, 6, 9, 13, 16, 25.

Водолій

Водолій сподіватиметься на те, що все складеться само собою без перевірок та підготовки. Такий підхід цілком може пройти там, де зовнішній вигляд не менш значущий, ніж технічні характеристики. Починання Водоліїв пройдуть не так, як планувалося. Для Водолія в люві у січні найважливішим чинником свого обранця буде інтелект та освіченість. Деякі представники знаку вирішать відновити минулі відносини, але ця спроба не матиме успіху. Сімейний Водолій буде зайнятий домашніми клопотами та вихованням дітей. Проблемними місцями січня у Водолія будуть печінка та жовчний міхур. Після того, як чудово (а головне, рясно) відзначили свята, тепер залишається "відходити" і упорядковувати організм. На роботі у Водолія складатиметься нестабільна ситуація. Кар'єрне зростання Водолія в січні 2024 року можливе, але швидше за якийсь альтернативний характер.

Вдалі дні у січні для Водолія: 6, 13, 18, 24, 26, 30.

Несприятливі дні у січні для Водолія: 4, 12, 15, 19, 22, 28.

Риби

Риби стануть раціональнішими. Це однозначно добре, тому що дозволить їм економити сили та час. Але з боку це може нагадувати жорсткість і навіть жорстокість. Адже на поступки Риби йти не збираються. Хоча, можливо, становище виправить м'якість, ввічливість і жарт, сказаний доречно. У коханні буде сприятливий період. Риби відчують зацікавленість того, хто раніше не виявляв особливої ​​уваги. Радимо Рибам бути уважнішими до свого здоров'я. Риби здатні силою переконання підвищити імунітет свого організму. Однак, не слід обмежуватись лише такими методами. У фінансовій сфері Риби успішно викручуватимуться. Підхід Риби до справ буде чітким. Радимо Рибам бути практичнішими і думати про сьогоднішній день.

Вдалі дні у січні для Риби: 1, 3, 9, 20, 25, 27.

Несприятливі дні у січні для Риби: 5, 15, 19, 22, 25, 29.

Гороскоп / фото: відкриті джерела
Гороскоп / фото: відкриті джерела

Нагадаємо, що ці пари створював Бог: які знаки Зодіаку ідеальнопоєднуються в любові та шлюбі.

Раніше ми повідомляли, що дівчата цих знаків Зодіаку точно вийдуть заміж за мільйонера: готуйте вже зараз.