Жінка, яка була клінічно мертвою протягом 40 хвилин до того, як лікарі змогли її реанімувати, розповіла про те, що вона бачила в цей час.

Як повідомляє видання Metro, в цей момент жінка готувалася до побачення з чоловіком. Але незабаром він знайшов її непритомний, на дивані, і відразу ж викликав швидку допомогу. Медики тоді давали їй лише 6% на шанс вижити. Однак, незважаючи на прогнози, Кірсті прийшла до тями. Протягом першої ночі все вирішувалося — її здоров'я погіршувалося, всім пропонували готуватися до неприємного. Жінка пережила кілька зупинок серця, потім була введена в кому.

Вижила після клінічної смерті, фото: Facebook
Вижила після клінічної смерті, фото: Facebook

Цікаво, що подруга-екстрасенс зв'язалася в цей час із її сестрою і сказала, що бачила дух Кірсті у своїй вітальні. Вона нібито просила передати певні списки для її хлопчиків та батька, а також стверджувала, що її тіло руйнується і вона, можливо, не зможе повернутися до нього. Проте подруга наказала їй боротися.

Коли лікарі вирішили виводити Кирсті з коми, вона миттєво прийшла до тями і попросила покликати чоловіка. Ще дивніше те, що згодом сканування виявило мінімальні пошкодження її легень і серця, ніби вона сама завантажила інформацію, як їх вилікувати.

Популярні новини зараз
Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Вижила після клінічної смерті, фото: Facebook
Вижила після клінічної смерті, фото: Facebook

"Я згадую, що, повернувшись нарешті у своє тіло, я точно знала, що мені потрібно зробити, щоб зцілитися", - заявляє жінка, що вижила.

Кірсті розповіла лікареві, що зцілила свої легені, чим викликала його здивування. З того часу вона відчуває радість та натхнення з приводу одужання.

Нагадаємо, на берег викинуло сотні черевиків, іграшок і навіть ліки - і все через нещасний випадок

Як повідомляв "Знай.uа",жінка відрізала чоловікові "те саме" і змила в унітаз за його злочин: вину ще треба довести

Знай.ua писав, син українського музиканта впав у кому після видалення молочних зубів: "Всі органи потроху відмирають..."