Зірка популярного серіалу "Одного разу під Полтавою" Ганна Саліванчук нещодавно дала інтерв'ю відомому блогеру Олені Доротюк, де відповіла на гострі питання щодо того, чому її чоловік - народний депутат Олександр Божков - не захищає Україну зі зброєю в руках на фронті.

За словами актриси, вона принципово не читає коментарі під своїми постами у соцмережах і їй абсолютно байдуже, що пишуть про її обранця.

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

Ганна також зазначила, що Божков став депутатом лише на другий місяць війни, і з того часу він щодня працює по 12-14 годин, щоб допомагати українській армії та волонтерам. У той час як сама Ганна півроку взагалі не заробляла жодної копійки, спрямовуючи всі кошти на підтримку ЗСУ.

"Не кожна людина на війні може робити свою справу. Не кожному треба воювати. Багато людей, які тут можуть зробити багато користі для тих, хто там”, – пояснила актриса.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

Вона також навела приклад свого однокурсника з театрального інституту - актора Андрія Федінчука, який відразу пішов на фронт.

"Я була впевнена, що мій однокурсник Андрій Фединчик піде воювати. Він завжди був такий чоловік. Тому що це така людина. Йому по-іншому не можна, - зізналася Саліванчук.

Нагадаємо, відома блогер вперше розкрила карти про конфлікт із Володимиром Остапчуком: "Не сподобалося йому..."

Як повідомляв "Знай.uа", "я торкаюся твоїх сідниць...": Ганна Саліванчук зізналася, на що пішла заради смачної їжі

Знай.uа писав, "повністю облазить шкіра": Ганна Саліванчук показала, що відбувається з її 3-річним сином через тяжку хворобу