Історія Марини Чепмен справді гідна екранізації в Голлівуді... хоча навпаки її життя, здавалося б, написано за мотивами "Мауглі".

Вона народилася в Колумбії, а в 4-річному віці її викрали торговці людьми і кинули напризволяще в джунглях. Декілька років (6) дівчинка жила серед диких тварин, зокрема групи капуцинів, які фактично її виховали. Про це повідомляє Mirror.

Мавпа, скріншот: Youtube
Мавпа, скріншот: Youtube

Коли 4-річну Марину кинули напризволяще в колумбійських джунглях, група мавп-капуцинів помітила замерзлу перелякану дитину і вирішила її врятувати. Як згадує Марина у своїй автобіографічній книзі, саме ці мавпи навчили її виживати у дикій природі – знаходити їжу, ховатися від хижаків, будувати притулок на деревах.

Згодом у неї навіть з'явилася здатність на примітивному рівні спілкуватися мовою тварин – відтворюючи їх звуки та жести. Одна з мавп, яку Марина назвала Дідусем, якось навіть урятувала їй життя, коли дівчинка отруїлася ягодами.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Мауглі" з реального життя, скріншот: Youtube
"Мауглі" з реального життя, скріншот: Youtube

У 10-річному віці доля знову жорстоко пожартувала з Мариною – її виявили мисливці... і продали до будинку розпусти. Втім, дика дівчинка була настільки невгамовною, що незабаром опинилася знову на вулиці серед безпритульних.

А у підлітковому віці, працюючи покоївкою в однієї багатої сім'ї в Боготі, Марина випадково опинилася у Великій Британії. Там у 1978 році вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Джоном Чепменом, за якого незабаром вийшла заміж. У подружжя народилося дві дочки.

Нагадаємо, жінка вижила після "смерті", вилікувавши себе, поки була в комі: "Я згадую, що..."

Як повідомляв "Знай.uа", зірку "Паразитів", які виграли "Оскар", знайшли мертвим у машині: перед цим був скандал

Знай.uа писав, жінка відрізала чоловікові "те саме" і змила в унітаз за його злочин: провину ще треба довести