Відома українська співачка Тіна Кароль, яка продовжує дарувати своїм фанатам приємні емоції та враження, втішила передплатників дуже веселим відео прямо з курорту "Буковель". Тут зірка побувала в етно-парку, а також встигла похизуватися оригінальним луком.

Про це стало відомо завдяки новому відео Тіни Кароль у мережі TikTok.

Тіна Кароль, скріншот: TikTok
Тіна Кароль, скріншот: TikTok

Як можна було помітити на кадрах, співачка вирушила на відпочинок до гірськолижного курорту Буковель. Тіна вирішила показати фанатам, як проводить своє дозвілля у Карпатах.

Тіна опублікувала веселе відео із контактного зоопарку Гуцул Ленд у Буковелі. У природних умовах там живуть свійські, екзотичні, дикі тварини та птахи. А ще в Гуцул Ленді можна побачити відтворені будинки та побут мешканців Українських Карпат: гуцулів, бойків та лемків.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: TikTok
Тіна Кароль, скріншот: TikTok

Співачка опублікувала смішні кадри, як вона сидить поруч із бараном і годує їх. У кадрі вона часто посміхається, а відеоролик супроводжується колядкою "Нова радість стала".

Знаменитість одягла теплі джогери блакитного відтінку з білими плямами. До них вона підібрала червоний светр із різдвяним візерунком і доповнила аутфіт коричневими рукавичками, взуттям та широкою чорною пов'язкою на голові. Образ Тіни завершили окуляри з білою оправою та жовта сумка-бананка.

Також знаменитість приміряла на собі крисаню – традиційну гуцульську шапку, яка створюється багатьма техніками в червоно-білих кольорах з додаванням бахроми, що звисає, і кольорових колтунців. Хтось із шанувальників у коментарях навіть припустив, що Тіна Кароль перетворилася на мольфара, нову цибулю на це натякає.

@tinakarol

❤️ #тінакароль #tinakarol

♬ Нова радість стала - Tina Karol

Віддані шанувальники засипали зірку компліментами і, як завжди, написали багато приємних слів:

"Хорошого відпочинку Вам із сином, у такому гарному чудовому, нашому місці";

"Чорна вівця розуміє з півслова";

"Які пупсики. Обожнюю їх.";

"Круто баран підіграв";

"Зірки живуть життя на повне у них немає війни";

"Який крутий козлик у першому кадрі".

Коментарі до публікації, скріншот: TikTok
Коментарі до публікації, скріншот: TikTok

Нагадаємо, "І принца знайшла, і доїш діда": блогер звинуватив Настю Каменських у невірності Потапу.

Раніше повідомлялося, військовий автомобіль "Буханка" російської армії породив мемії: "Від фургона Скубі-Ду до мобільного Чубакки".

Також, трохи праворуч і видно "черепашку": Тіну Кароль засікли зовсім без одягу, навіть без трусиків.