Проблема безхатченків в Україні, на жаль, стоїть дуже гостро... і це навіть якщо не торкатися теми тварин.

На вулицях наших міст, зокрема столиці, можна побачити багато мешканців без певного місця проживання. Вони змушені жебракувати і просити милостиню у перехожих, щоби якось вижити. Адже держава їм аж ніяк не допомагає.

Безхатько, кадр з відео
Безхатько, кадр з відео

Щоправда, хтось може подумати, що це досить прибуткове заняття, яке приносить чималий стан. Принаймні у країнах Заходу бездомні можуть отримувати сотні доларів на день. А як справи із заробітками в наших реаліях? Український блогер вирішив це перевірити на власному прикладі, влаштувавши своєрідний соціальний експеримент. Він переодягнувся в лахміття, взяв склянку для милостині і вийшов жебракувати на головну вулицю Києва – Хрещатик.

Результат 30-хвилинного "заробітку" виявився не надто втішним – лише 150 гривень. Звісно, ​​знайшлися небайдужі громадяни, котрі кинули двічі по 100 гривень. Але більшість все ж таки скупо відміряла лише дрібниці.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Жебраки, фото: kh.depo.ua
Жебраки, фото: kh.depo.ua

За підрахунками блогера, такий середній погодинний заробіток може становити близько 300 гривень. А за день виходить кругленька сума – 3000 гривень. Звучить непогано, проте варто враховувати "високу конкуренцію у цій професії".

Нагадаємо, бездомним роздали великі гроші і подивилися, як вони поведуть себе: результат здивував усіх

Як повідомляв "Знай.uа", "йому по-іншому не можна": Саліванчук зізналася, чому її чоловік-нардеп не пішов на фронт

Знай.ua писав, "Квартал 95" висміяли мешканців окупованого Скадовська: "Плюнули в душу"