Відома українська тарологиня Анастасія Арта зробила новий розклад на події, які можуть розвиватись на фронті найближчими місяцями. За її словами, до кінця весни 2024 року на фронті продовжуватимуться активні бойові дії.

Це стане періодом найактивнішого зіткнення з початку повномасштабного вторгнення. Карти вказують на те, що протистояння буде складне, додала майстер таро.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру Анастасії Арти у мережі YouTube.

Анастасія Арта, скріншот: YouTube
Анастасія Арта, скріншот: YouTube

Відповідно до того, що зараз показали карти, бойові дії найбільш активно розгортатимуться на тимчасово окупованих територіях. Однак це не стосується Донбасу – там ситуація складна. Розклад віщує як можливі втрати, і повернення нашої землі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Українські військові атакуватимуть за допомогою нового озброєння тилові території росіян. Буде більше збройних атак, а не піхотного наступу, аби зберегти особовий склад", - прокоментувала відповідь карт тарологиня.

Також Анастасія Арта побачила, що йдуть "тіньові" переговорні процеси, у яких домовляються США, Китай та Великобританія. Їхній результат вплине на подальші дії росії, кажуть карти.

Анастасія Арта, скріншот: YouTube
Анастасія Арта, скріншот: YouTube

"Для росії дуже важливо закріпити досягнуте, проте активно просуватися далі Україною вона зараз не готова. Країнам, які впливають на процеси, її дії не вигідні, тому що вони ще між собою не погодили, як поділять вплив на РФ. Висока ймовірність, що цього року буде спроба завершення війни під президентські вибори в США, але остаточно про це ще говорити зарано", — зауважила тарологиня.

Тому Україна матиме шанс повернути окуповані території, додає Анастасія. Оскільки на Росію чекає загострення внутрішньої обстановки і боротьба між військовими країни-агресора і представниками різних іноземних сторін, які мають значні частки бізнесу в росії. Карти віщують "вибухові зміни" на середину літа 2024 року.

Нагадаємо, Тіна Кароль перетворилася на карпатського мольфара: "Козел розуміє з півслова...".

Раніше повідомлялося,порожні міста, союз п'яти країн з потужними ліками: пророцтва Нечая, Нострадамуса та Ванги на 2024 рік.

Також, "Ще трохи гризні і повернеться все...": карпатські мольфари здивували прогнозом для України на 2024 рік.