Зірка українського кіно, учасниця кількох шоу на телебаченні, яка стала відома завдяки основній ролі у серіалі "Кріпосна" Ксенія Мішина, похвалилася розкішною талією та волоссям перед своїми шанувальниками.

На одній зі сторінок у Instagram, де Ксенія намагається продавати свою косметику, улюблениця українців похвалилася шикарною фігурою та вишуканими вбраннями та ідеальними локонами.

Дьомін та Мішина, фото: Instagram
Дьомін та Мішина, фото: Instagram

Ксенія вирішила дати кілька порад українцям, які увійшли до Нового 2024 року. Вона наголосила, що новий рік це завжди нові можливості, які дають нові можливості для реалізації планів.

Новий рік – це завжди нові можливості. Почніть, що так давно хотіли. Змініть все, що давно не виходило. Але одне залиште так само досконалим – вашу красу. А ми завжди будемо поруч - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Ксенія Мішіна. Фото:  Instagram
Ксенія Мішіна. Фото: Instagram

Однажды Ксенія скаржилася на чималі ціни у Хорватії. Зокрема, за словами знаменитості, ціни в країні просто "космічні", починаючи від продуктів і закінчуючи технікою. Ксенія переконана, що у США набагато дешевше, ніж у Хорватії.

Нагадаємо, що зірка "Фортечний" Ксенія Мішина розлютила українців шикарнимвідпочинком із сином.

Раніше ми повідомляли, що Ксенія Мішина розповіла, як колишній чоловік намагався до неї повернутися через 10 років: "Послала його на**й".

Так само стало відомо, що Ксенія Мішина з "Кріпостної" після Еллерта зрозуміла, хто така справжня жінка: "Я закохалася".