11 січня о 13:57 за київським часом молодик у 21-му градусі Козерога відкриває дуже продуктивний період.

Перший молодик 2024 ідеально для постановки цілей на майбутнє. Не рекомендується взаємодія з органами влади та порушення будь-яких правил, прийнятих у суспільстві. Тригон Венери та Хірона, одразу після Молодика, — час "попелюшок", які можуть зустріти своїх принців. Цей транзит зазвичай знаменує велику кількість романтичних знайомств, а також заручин, весіль та офіційних шлюбів.

Овен

Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest
Знак зодіаку Овен, фото: Pinterest

Все, що вам потрібно, - тверда рішучість досягти успіху, неважливо, якими темпами. Взаємини з чоловіками у жінок у цей період можуть ускладнитися і навіть перерватися, але якщо ви візьмете на себе зобов'язання зберегти ці зв'язки, це призведе до виникнення більш міцних та тривалих зв'язків. Серйозність і роздратування, що переповнюють ваші фізичні зусилля, уповільнюють і навіть повністю припиняють їх, можуть мати конструктивну мету. Спрямуйте свої зусилля на зміцнення здоров'я та покращення фізичної форми. Труднощі допоможуть вам зрозуміти: щоб закласти міцний фундамент успіху, якого ви прагнете, потрібна більш серйозна організація та зосередженість.

Телець

Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest
Знак зодіаку Телець, фото: Pinterest

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На цьому тижні постарайтеся збільшити кількість своїх контактів та розширити коло спілкування. Якщо ви чекаєте шансу на успіх, ви, швидше за все, знайдете його в тому, що читаєте чи чуєте. Ви отримаєте цінну інформацію та ідеї на зборах, по сусідству з будинком, в результаті подорожі та в основному завдяки увазі та фізичній зайнятості. Це чудовий період для пошуку можливостей розширити ділові підприємства, для освіти, літературної творчості, видавничого бізнесу, технічних та дизайнерських проектів, релігійних чи духовних досліджень та переслідування своїх політичних інтересів.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Хоча цей період може стати надзвичайно вдалим, його вплив змінюється в залежності від вашого віку, зрілості і колишнього досвіду. Нинішні обставини можуть принести задоволення та винагороду за наполегливу роботу, а також необхідність піти на жертви та бажання взяти на себе відповідальність. Якщо в минулому вам бракувало працьовитості, в нинішніх обставинах буде краще знайти його, а це, у свою чергу, забезпечить вам успіх у майбутньому. Обмеження та обов'язки скоротяться і, можливо, навіть зникнуть. Хтось надасть вам деяку фінансову допомогу або інакше дасть відповідь на вашу давню добру послугу.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Нетерпіння може спонукати вас діяти наперекір владі, правилам та вказівкам. Ви можете випробувати нестачу енергії та часу, а це, у свою чергу, викличе бажання вибрати найкоротший шлях, який навряд чи виявиться ефективним. Людям старшого віку може бути потрібна ваша фізична допомога. Гнів і роздратування можуть ускладнити становище, якщо ви не зробите зусиль, щоб спрямувати негативну енергію в позитивне русло. Уникайте перевтоми, стресів і перенапруги, особливо тому, що в цей період ви схильні до грипу, застудів і травм. Але загалом цей період не слід розглядати як абсолютно невдалий. Перешкоди, що виникають у цей час, містять зерно успіху, який можливий, якщо ви приймете виклик. Найбільше побоюйтеся піддатися гніву чи зневірі.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Знання, які ви придбаєте, а також люди та ситуації, з якими ви зіткнетеся в ці дні, допоможуть вам розширити свій особистий вплив і владу або, щонайменше, створити враження, що ви маєте таку владу. Обставини можуть викликати спокусу знехтувати зрілістю суджень та досвідом, піти найкоротшим шляхом, відмовитися від дотримання правил та норм. Постарайтеся встояти перед цими спокусами. Нинішні астрологічні обставини допоможуть вам зрозуміти, що набагато простіше і корисніше дотримуватися правил. Незважаючи на не дуже райдужні перспективи, ви зумієте здійснити деякий прогрес – це краще ніж нічого.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Коли астрологічна ситуація складається для власників вашого зодіакального знака таким чином як цього тижня, самовладання, яке, як ви вважаєте, властиве вам, або особистий вплив, який ви маєте, може виявитися неефективним. Насправді все інакше. Причиною такого явища можуть стати спроби осягнути неосяжне. Зосередьтеся на більш локальних проблемах – і ви досягнете прогресу.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вам знадобиться виваженість у прийнятті рішень, щоб протидіяти схильності витрачати занадто багато сил там, де цього не потрібно, і виявляти розумну лінь, коли необхідно демонструвати ентузіазм. Крім того, поміркованість корисна у боротьбі з переоцінкою фізичних сил та здібностей. Якщо вам вистачить самовладання та здорового глузду, щоб не робити поспішних дій та висновків, ці якості приведуть вас до успіху. Ви можете досягти прогресу, якщо закінчите роботу вчасно, не поспішаючи, але й не зволікаючи.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цей тиждень може стати вдалим для вашої роботи та інших видів фізичної діяльності. У спортивних змаганнях ви напевно опинитеся членом команди-переможниці, так само справедливо і для інших сфер вашого життя в ці дні. Якщо ви хочете уникнути невдач, слід не забувати про мудрість та поміркованість, оскільки ви можете переоцінити свої фізичні здібності або потенційний успіх підприємства. Що стосується розваг, особливу радість доставлять швидкість і розкіш, в результаті чого ви зможете дозволити собі придбати спортивну машину або ще більш розкішний автомобіль.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цілком можливо, що ви зіткнетеся з перешкодами на шляху до успіху. Ці перешкоди можуть бути викликані вашим власним его, впертістю, гордістю, жадібністю, потуранням слабкостям або переоцінкою своїх можливостей. Уникайте подібних помилок у своїх поглядах та поведінці, а також тримайтеся осторонь тих, хто схильний до цього – і ви зможете звести до мінімуму негативний потенціал цього тижня. Якщо вас не паралізують гнів чи бездіяльність через те, що визнання чи успіх прийдуть до вас із запізненням або взагалі не з'являться, ви легко переживете випробування цього періоду і, безсумнівно, досягнете свого.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Шанси та астрологічні обставини цього періоду надають можливість Козорогам висловити свої емоції, отримати бажане або наслідувати бажання своєї душі. Ваше емоційне життя отримає можливість розвитку у різноманітних сферах. Але це не означає, що ви досягнете успіху: у вас лише з'явиться можливість, яка може спричинити успіх. Які ваші фантазії? Що вам потрібно для емоційного задоволення, про що ви мрієте? Про гроші, кохання, владу, знання? Успіх цього періоду може набути форми можливості втілити ваші фантазії в реальність і, можливо, з'ясувати, чого ви не хочете, що також принесе полегшення.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Цього тижня Водолії зможуть позбутися різних обмежень. Ретельне планування, наполеглива робота, організаторська діяльність і виявлене при цьому терпіння не лише допоможуть вам здобути зрілість, досвід і мудрість, а й принесуть успіх та заслужене визнання. З іншого боку, якщо ви маєте волелюбну натуру і вам важко докладати зусиль, про які йшлося вище, обставини можуть поставити вас перед необхідністю розвитку більш практичного та відповідального підходу до справ. Якщо вам вдалося здобути владу або зайняти керівну посаду, у цей період ваше становище матиме максимум переваг.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest

Ваше ставлення до навчання, розвитку та застосування інтелектуальних, комунікативних чи технічних навичок цього тижня стане серйознішим. Нинішні обставини вимагають розширення навичок та знань. Можлива відповідальність, пов'язана з використанням базових навичок. Це непогано, оскільки результатом може бути нова робота або додаткові доходи – безпосередньо зараз чи в майбутньому. Крім того, цей період стосується ваших близьких людей і тих, з ким ви бачитеся щодня. Взаємини з ними можуть стати напруженими або обмеженими, можливо вам доведеться взяти на себе якісь додаткові обов'язки.

Нагадаємо про докладний гороскоп на 2024 рік Зеленого Дракона для всіх знаків Зодіаку: прочитайте, щоб потім не дивуватися.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на січень 2024 року для всіх знаків Зодіаку: повернення колишніх у Водоліїв, доля Львів та старт Овнів.