Українська співачка Юлія Загорська, яка вже багато років випускає пісні під псевдонімом М'ята, є досить активною юзеркою соцмережі Instagram.

Артистка регулярно розповідає шанувальникам про творче та особисте життя, за яким стежить близько 70 тисяч людей.

М'ята, фото з Instagram
М'ята, фото з Instagram

М'ята напередодні чарівного свята - Нового року, коли бажанням властиво збуватися, вирішила звернутися до своїх колег зі світу шоу-бізнесу. Її щиро обурює те, що деякі з них дозволяють собі співати ворожою мовою під час війни.

М'ята, фото з Instagram
М'ята, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

"Скільки ще потрібно повітряних тривог і бомбардувань, щоб ви перестали співати російською мовою на своїх концертах, зараз під час війни?!" - розлютилася артистка.

Наразі створюється нова історія України, як вона зазначила, тому державну мову треба вихваляти та просувати.

Юлія Загорська хоче, щоб українські зірки співали виключно рідною мовою, а у святкові дні російськомовний контент, тим більше, потрібно прибрати подалі.

"Новий Рік, і ми продовжуємо боротися за нашу Мову та Землю, і я прошу всіх не включати російський контент у новорічні дні і взагалі, залиште це назавжди! З Новим Українським Роком!" - заявила М'ята.

Нагадаємо, що колишня "начальниця" Тіни Кароль співачка М'ята показала справжню силу:"Я цим пишаюся".

Раніше ми повідомляли, що співачка М'ята показала, де знаходить спокій під час повітряних тривог: "Кілька разів на день...".