Останнім часом ходять невтішні новини про стан здоров'я 90-річного Шоти Меладзе – батька музикантів Валерія та Костянтина.

Через ускладнення після перенесеного коронавірусу (COVID-19) літній чоловік потрапив до лікарні зі скаргами на погане самопочуття.

Дізнавшись про це, Валерій Меладзе негайно скасував усі європейські концерти та прилетів до Москви, щоб підтримати батька. Водночас Костянтин, який вже кілька років проживає в Іспанії, відсутній у лікарняного ліжка батька. Залишається питанням, чому Меладзе, котрий продовжує жити в РФ і не виступати проти повномасштабної війни в Україні, має можливість виступати в Європі.

Костянтин теж не критикує російську владу і мовчки відсиджується. Ще 24 лютого 2022 року вони вдали, ніби переживають у всій цій ситуації. Однак згодом виявилось, що їх ненадовго.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Так уже вийшло, що гаряче улюблені мною народи перебувають у конфлікті, в якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти, і не намагаюся комусь догодити”, - написав Валерій Меладзе ще на початку минулого року.

Хвороба батька по-новому запустила "розкол між неподільним тандемом" виконавців. Проте наскільки сильно зміняться їхні стосунки – невідомо.

Нагадаємо, блогерзгадав пікантне минуле Лободи та Мейхер: "Дуже сильно зблизилися"

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе пораділа вагітному животику: "Ось такі приємні... "

Знай.uа писав, Меладзе прощається з віллою в окупованому Криму: чому і за яку ціну