7 січня виповнилося б 58 років колишньому чемпіону світу з боксу Корі Сандерсу – легендарному спортсмену, який у 2003 році сенсаційно нокаутував Володимира Кличка.

Березневий поєдинок у Дортмунді тривав лише 3 хвилини 27 секунд. За цей час 27-річний Кличко чотири рази опинявся у нокдауні від 37-річного Коррі та програв технічним нокаутом.

Народившись у ПАР за часів апартеїду, Сандерс через санкції режиму не зміг розкрити свій талант на міжнародній арені. 180 перемог на аматорському рингу залишилися непоміченими світом. Розчарований Коррі покинув бокс і пішов працювати в поліцію.

Але зі зняттям санкцій повернувся до спорту. І вже у віці 33 років дебютував серед професіоналів, швидко здобувши титул чемпіона WBU. Перемога над Кличком, котрий тоді вважався фаворитом, стала вершиною його кар'єри.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

"Погані рішення роблять вас кращими", – заявляв тоді Віталій.

Вже за рік, під час реваншу, українцю вдалося нокаутувати суперника.

Проте доля Сандерса трагічно обірвалася не так на рингу. 2012 року під час збройного нападу на ресторан він прикрив своїм тілом 15-річну дочку. Дві кулі потрапили Коррі в живіт та руку. За добу від поранень знаменитий боксер помер у лікарні, так і не доживши до 50-річчя.

Нагадаємо, жінка відрізала чоловікові "те саме" і змила в унітаз за його злочин: вину ще треба довести

Як повідомляв "Знай.uа", мати вирішила вбити своїх дітей через фільм, батько не встиг на кілька хвилин: захотіла покращити життя

Знай.uа писав, українець посварився з дружиною за кордоном і вбив 16-річну доньку на помсту: до цього хотів підірвати будинок a>