Гравець Грузії та київського "Динамо" Георгій Цитаішвілі зізнався, чому не повертається в Україну. За його словами, головними причинами є обстріли та страх за свою родину. Про це він розповів в інтерв'ю sport.nv.ua.

Своє рішення не повертатись він прокоментував так:

"Перед собою немає страху, але є страх за сім'ю. Єдина причина, чому я не повертаюсь, ну можна так сказати – я не хочу забирати свою дружину у такий період. Щоб я потім хвилювався, коли будуть виїзні матчі і буду з командою, а вона – вдома. Якщо не дай Бог щось – а мене там немає. Ну, можливо, інші футболісти, які живуть в Україні – готові до цього і вже звикли. Але я не хотів би проживати ці емоції".

"Динамо", скріншот: YouTube
"Динамо", скріншот: YouTube

23-річний футболіст – вихованець київського "Динамо". Контракт з клубом в нього розрахований до 2025 року. Після початку повномасштабного вторгнення він виступав за польські клуби. Це "Вісла" та "Лех". Наразі він є гравцем "Динамо" в оренді, проживає у Батумі.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни
Показати ще

Цитаішвілі – чемпіон світу U-20, звання здобув у складі Збірної України у 2019 році. В 2021 році він змінив громадянство та виступає за Збірну Грузії.

Футбольний матч. Фото: скрін youtube
Футбольний матч. Фото: скрін youtube

Це не перший випадок виїзду з України футболістами. У жовтні півзахисник "Дніпро-1" бразилець Феліпе Пірес також покинув Україну через війну. За словами колег, він не зміг звикнути до реалій військового часу та покинув країну.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, на Київщині відбувся Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби

Раніше на порталі Знай повідомлялося, модель із соковитими формами, яка збуджує мільйонерів, спортсменів та бандитів, виявилася підробкою: спекотні кадри

Також, наш портал інформував, 19-річний українець побив рекорд Шварценеггера, який тримався 57 років: ще довго буде найкращим