7 січня загинув відомий український поет та військовослужбовець Максим Кривцов із позивним "Далі". Разом із ним загинув його рудий кіт, якому він присвятив вірш. Митець так і не встиг дописати свій роман.

Про цю трагічну новину повідомив його колега Любко Дереш.

"Мав удачу спілкуватися з ним і вести заняття, де він був як слухач, на ветеранській програмі "Голоси війни". Дуже жива, дотепна, надзвичайно талановита людина", - згадує письменник.

Максим Кривцов. Фото скріншот з Facebook
Максим Кривцов. Фото скріншот з Facebook

Дереш також опублікував шаточок незакінченого роману Кривцова.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати
Показати ще

"Коли повертаємось із ротацій, їдемо в автівці додому, ми не відчуваємо щастя, хоча хочемо повернення. Напевне. Ми відчуваємо одне – порожнечу. Одну спільну на всіх порожнечу, колективну, як пам’ять. Ми захлинаємось нею і задихаємось від її випарів.

Отже. Я хочу розповісти про багатоповерхівку, на 77 поверсі якої розміщений офіс телеканалу "Забуття. Вся розповідь відбуватиметься у межах найжахливішої програми у світі "Ток-шоу Війна"..." - писав митець.

Максим Кривцов. Фото скріншот з Facebook
Максим Кривцов. Фото скріншот з Facebook

Цікаво, що за день до загибелі Максим опублікував пост:

"Пограємо в гру? З вас номер сторінки та рядочок, з мене фото цього рядочка. Тільки хай це буде не ворожіння - а так, по настрою.Бо 90% віршів тут про смерть".

Нагадаємо, "Кожна втрата - як шрами на нашому серці": Святослав Вакарчук повідомив про смерть відомого українського актора

Раніше ми писали про те, що в США застрелили відомого боксера, який знищував Чемпіонів Світу: "Що ми робитимемо без тебе?"

Як повідомляв Знай.ua, помер геніальний актор, який зіграв у 900 фільмах - брав на себе всі можливі ролі