Наприкінці минулого року блогер Олександр Волошин та його дружина Ганна Трінчер несподівано оголосили про розлучення, шокувавши абсолютно всіх, адже до цього створювали картинку, ніби в їхньому житті все ідеально.

А нещодавно чоловік уперше після розриву поділився враженнями від спілкування з іншими жінками у спілкуванні на "Наше радіо".

Олександр Волошин, фото: Instagram
Олександр Волошин, фото: Instagram

Як з'ясувалося, Олександр не проти нових знайомств та залицянь. Однак на тлі колишньої обраниці інші дівчата здаються йому дещо "обмеженими в розумовому плані".

"Я вважаю Аню дуже мудрою дівчиною, тому що я після розлучення спілкувався з деякими дівчатами і зрозумів, що, вибачте, вони трохи тупі. Не всі дівчата! Але ті, з якими я поспілкувався, так вийшло. Пацани теж тупі! Тупіше, ніж дівчата, - зізнався Волошин.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Отже, незважаючи на готовність до нових відносин, еталоном розуму та кмітливості для Олександра, як і раніше, залишається колишня дружина. Хоча вона іноді демонструвала себе зі зворотного боку.

Анна Трінчер. Фото: Instagram
Анна Трінчер. Фото: Instagram

Водночас чоловік зазначив, що й надалі цінує можливість підтримувати контакт із Анною. Якщо вона не проти, то охоче продовжить їхнє спілкування як зі старою доброю знайомою.

Нагадаємо, історію закінчено: Анна Тринчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення

Як повідомляв "Знай.uа", Анна Трінчер пропіарила кринжового нардепа Дмитрука, який любить московських попів

Знай.uа писав, "Бісять правильні люди...": Волошин накинувся на Єфросинину після інтерв'ю з Трінчер