Пасажири рейсу авіакомпанії Jet2, що прямував з іспанського Тенеріфе в британський Манчестер раптово шокували, коли під час польоту в літаковому туалеті виявили тіло невідомого чоловіка.

За словами очевидців, вони вже довгий час скаржилися екіпажу, що туалет не працює. Проте ніхто й не підозрював про страшну знахідку всередині. Про це повідомляє Daily Mail.

Вид з літака, скріншот: Youtube
Вид з літака, скріншот: Youtube

Коли тіло знайшли, це викликало паніку серед пасажирів - багато хто плакав і переживав шок. Пілоти ухвалили рішення про екстрену посадку в Ірландії. Представники авіакомпанії зазначили, що незважаючи на героїчні 40-хвилинні спроби реанімувати чоловіка, врятувати його не вдалося.

"На жаль, ми можемо підтвердити, що клієнт помер, незважаючи на всі зусилля нашого висококваліфікованого екіпажу, який намагався його реанімувати", - зазначають там.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Дружина одного з пасажирів, який першим помітив недоступність туалету, висловила думку, що трагедії можна було запобігти, якби раніше екіпаж перевірив салон.

Літак. Фото: YouTube
Літак. Фото: YouTube

Однак від чого помер пасажир, поки невідомо. Швидше за все, у нього зупинилося серце, але якщо йому стало погано, чому він не звернувся по допомогу.

Нагадаємо, відома художниця втомилася перебувати в активному пошуку і вирішила вийти заміж за голограму: спокійний і не потрібно мити посуд

Як повідомляв "Знай.uа", два поїзди метро зіткнулися лоб у лоб - сотні пасажирів "хотіли потрапити додому"

Знай.uа писав, "мауглі" із реального життя: як Марина Чепмен опинилася серед мавп, а потім у борделі