Історії у соціальних мережах іноді стають джерелом несподіваних думок. У центр уваги потрапила блогерка з нікнеймом krailiukk, яка вирішила висловитися про бізнесмена Ігоря Гринкевича та скандальну обстановку навколо нього.

На думку krailiukk, яким вона поділилася у своєму Instagram, критики Гринкевича в мережі виглядають як недалекі люди, нездатні до чогось подібного. Дівчина дивується з "шуміхи" навколо сім'ї Гринкевича і сміється з людей, які транслюють цю ситуацію в Інтернеті та соціальних мережах.

Так, раніше стало відомо про те, що Ігоря Гринкевича та членів його родини звинуватили у корупції та крадіжці мільярду коштів, які мали бути виділені на потреби Збройних сил України.

"Ось ці люди, хто це виставляє. Я не розумію, що вам із того? Ну, він вкрав собі, а ви не змогли цього зробити. Я не розумію цих людей. Ну типу блін, замість того, щоб викладати цю дічь в сторисах, краще б донатили прямо пацанам і так дальше, і просто самі за себе були б горді, — поділилася дівчина в сторіс.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Скриншот сторис krailiukk / фото: Instagram
Скриншот сторис krailiukk / фото: Instagram

Вважаючи, що Ігор — молодець, фітнес-тренерка висловила думку, мовляв, треба мати розумну голову, щоб провернути це. І видно, дурні люди, що не крадуть, і голову мають маленьку:

"Прикиньте, яка має бути голова в цій сім'ї, що вони все це зробили, замутили. Все, їм пофіг. Хто не встиг — той опоздав. Ну красавчікі", — додала вона.

Крім того, Знай.ua повідомляв, хто така художниця Соня Морозюк: "Мільйони доларів оборони були вкладені в дівчину"

Також наш портал інформував,сімейний поспіль Гринкевичів: куди витрачали криваві мільярди, зароблені на скандальних закупівлях

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що ГБР спіймало на хабарі $500 тис бізнесмена, який "одягав" ЗСУ з націнками: що відомо