Джерард Батлер, відомий своїм яскравим талантом та чарівною грою в кіно, повертається до ролі вождя вікінгів та тата Ікінга у новому фільмі «Як приборкати дракона».

Згідно інформації від Deadline, актор візьме участь у новому розділі цієї знаменитої історії, яка розпочалася ще у 2010 році.

Джерард Батлер / фото
Джерард Батлер / фото

Перший фільм про Гикавку, який навчився дружити з драконами, завоював серця глядачів. Він отримав два продовження, що вийшли у 2014 та 2019 роках, які також користувалися величезною популярністю.

Ця анімаційна трилогія зібрала разом понад 1,6 мільярда доларів у касі, показавши, що подорожі героїв із драконами захоплюють не лише уяву, а й серця публіки по всьому світу.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Батько Гикавки / фото: скріншот мультфільму
Батько Гикавки / фото: скріншот мультфільму

Поява одного лише Беззубика чого варта – цього дракончика полюбили не лише діти, а й дорослі.

У всіх мультфільмах Джерард Батлер озвучував батька головного героя, тож не дивно, що ця роль дісталася саме йому.

Прем'єра нової глави "Як приборкати дракона" запланована на 13 червня 2025 року. Окрім Джерарда Батлера, у фільмі зіграють Мейсон Темз та Ніко Паркер, додаючи нові яскраві та захоплюючі персонажі у цей світ.

Нагадаємо, новий розділ у Всесвіті: хто очолить наступний фільм "Зоряних війн"

Раніше ми писали про бурхливі 90-ті, старенька "Перемога" та пригоди у Берліні: коли фільм за мотивами повісті Кузьми Скрябіна з'явиться на екранах

Крім того, Знай.ua повідомляв, продовжуємо новорічний настрій: що подивитись увечері під Олів'є та глінтвейн, добірка фільмів