Відома українська співачка та "холостячка" Злата Огнєвіч на новорічні свята поїхала відпочивати до Таїланду. Через те, що артистка похизувалася відпочинком, на нех накинулося багато щанувальників, однак не лише стало головним джерелом негативу під час перебування у іншій країні.

Злата Огнєвич. Фото Instagram
Злата Огнєвич. Фото Instagram

Зірка зізналася підписникам про свій "факап", коли бронювала місце для відпустки.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Як пояснила артистка, то вона переплутала локації курортів, а тому замість райського місця потрапила на пляж, де просто неможливо купатися.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Злата зізналась, що сплутала назви Ко Панган та Панга (міста у Таїланді), відтак замість місця, яке вважається перлиною тайських островів, оселилася в іншій локації - із каламутною водою, отруйними медузами та хвилями.

"А тепер повчальна історія, яку спочатку не хотіла розповідати…Соромно від своєї неуважності, спишу це на стрес. Я так зраділа подорожі, що коли мені надіслали варіанти і я побачила Панга, то одразу ввела в пошуковику і мені видало - Ко Панган. Я така: "Ух ти, я лечу на острів, вибір зроблено!". Але… Ко Панган і Панга – це кардинально різні локації у всьому", - ділиться артистка.

Злата Огнєвич. Фото Instagram
Злата Огнєвич. Фото Instagram

Трохи раніше, артистку звинуватили у тому, що вона поїхала відпочивати у розпал війни, коли багато наших громадян гине від рук окупантів.

Після гнівних повідомлень Злата Огнєвіч пояснила, що добре знає що таке ракетні остріли та постійне відчуття тривоги і переживши всі негаразди має право трохи відпочити від того жаху, який ледь не щодня влаштовує нам країна-гній.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч зізналася, як пережила пекло - все сталося у поїзді: "Вперше стало страшно".

Раніше повідомлялося, що вже не холостячка? Злата Огнєвіч натякнула на нові відносини: "Закохана".

Також Злата Огнєвіч розповіла про життя спочатку і те, що надає сили: "Улюблений зараз на фронті".