70-річна Сафіна Намуквая з Уганди, яка нещодавно народила двійню, поділилася першими фотографіями своїх новонароджених "диво-немовлят".

Як повідомляє видання Today, хлопчик і дівчинка, народжені за допомогою кесаревого розтину 29 листопада, виписані з лікарні разом із мамою 6 січня. Кожен із малюків важив приблизно 2,2 кг.

70-річна Сафіна Намуквая, скріншот: Youtube
70-річна Сафіна Намуквая, скріншот: Youtube

"Вона просто не може відірвати погляд від своїх дітей", - розповідає акушер-гінеколог Едвард Тамалі Салі.

Він додає, що Намуква - любляча і турботлива мати. Сина жінка назвала Като Шафік Кангаве, а дочка - Шакіра Бабійре Набагала (скорочено Като та Бабійре). Тепер у рідному селі дружину прозвали Налонго ("матір близнюків"), а її чоловіка Валусімбі - Салонго ("батько двійні").

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Африка, скріншот: Youtube
Африка, скріншот: Youtube

За словами доктора Салі, 70-річна матуся перебуває у хорошому стані здоров'я - у неї нормальний тиск, відсутній діабет, тому вона може радіти материнству.

"Якщо захочете ще одну дитину – ми тут", – жартома додав лікар.

Народження здорових близнюків у такому солідному віці – справжнє диво, яким може захоплюватись увесь світ. Найголовніше, щоб малюки жили поза бідністю та антисанітарією.

Нагадаємо, американка кинула державну роботу і пішла зніматися у фільмах для дорослих

Як повідомляв "Знай.uа", "мауглі" із реального життя: як Марина Чепмен опинилася серед мавп, а потім у борделі

Знай.uа писав, відома художниця втомилася перебувати в активному пошуку та вирішила вийти заміж за голограму: спокійний і не потрібно мити посуд a>