Відома турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі влаштувала дочки Лілі незвичайну дитячу вечірку до 3-річчя... у російському фольклорному стилі за мотивами популярного мультфільму "Маша та Ведмідь".

40-річна зірка серіалу "Величне століття. Роксолана" заплющила очі на те, що окупанти вже три роки продовжують повномасштабну війну проти України, вбиваючи мирних жителів, включаючи пенсіонерів, жінок та дітей. Натомість вона опублікувала у своєму Instagram святкові фотографії, на яких вона та дочка позують у стереотипних образах – у малинових сарафанах з білими сорочками та хустками на голові.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram
Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Також на фото присутні інші члени сім'ї з усміхненими "ведмежими" мордочками та відповідними атрибутами персонажів пропагандистського мультфільму. А на святковому торті красувалася лялька у кокошнику.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У коментарях з'явилося дуже багато росіян, які горді за себе. Вони навіть заявляють, нібито Роксолана, роль якої виконує Узерлі, росіянка. Однак це чергове перекручування історії. Дружина Сулеймана народилася у Рогатині (нині Івано-Франківська область). Українки ж швидко постаралися поставити на місце росіянок і зірку, нагадавши про тероризм.

Мер'єм Узерлі, скріншот: Instagram
Мер'єм Узерлі, скріншот: Instagram

Нагадаємо, називав себе "святим москалем": неадекват у центрі Львова захищав російську музику

Як повідомляв "Знай.uа", російська блогерка, яка спонсорує війну, приїхала відпочивати до Буковеля

Знай.ua писав, зрадниця Оксана Байрак розмріялася про повернення до рідної Одеси