Як же іноді хочеться, щоб усе було настільки просто, що у певний день і за потрібних обставин можна було загадати будь-яке бажання і виповнилося.

На жаль, це практично неможливо, хіба що ви дуже вдала людина.

Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua
Бажання на Новий рік, фото: Знай.ua

Або ви вмієте правильно загадувати бажання. Здавна вважається, що старий Новий рік (з 13 на 14 січня) – це прекрасний і чи не найкращий час року, щоб загадати бажання. Навіть якщо ви не вірите в подібне, спробувати зовсім не складно, та й про це навряд чи хтось дізнається. Ну і раптом вам справді пощастить.

Тому ми вирішили написати вам, як правильно загадати бажання на старий Новий рік.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ми встигли дізнатися, що є всього 5 різних способів загадати бажання на старий Новий рік. Зараз ми докладно розпишемо кожен з них, щоб ви змогли вибрати найкращий, або спробувати все.

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Як загадати бажання на старий Новий рік

Мабуть, найпростіший і найвідоміший спосіб, який використовують майже все: потрібно заздалегідь правильно сформулювати своє заповітне бажання, дочекатися рівно півночі і під бій курантів, відкрити вікно і впевнено, і чітко вимовити своє бажання.

Говорять, що таким чином ви робите посил у Всесвіт, а магічна енергетика святкової ночі допоможе у виконанні. Можливо, це й так, чому б і не спробувати?

Варіант 2

Тут усе буде трохи цікавіше: з вогнем та папером. Для цього вам знадобиться свічка та аркуш паперу певного кольору. Якщо бажання стосуватиметься любові – папір має бути червоним, здоров'я – зеленим, відпочинок – блакитний, романтика – рожевий.

Але ні, якщо ви зраділи, що треба щось палити, ми вас розчаруємо. Потрібно лише перев'язати наше бажання ниткою такого ж кольору та скапати віск зі свічки на нього. Після цього носити цілий рік.

До речі, потрібно звернути увагу і на колір чорнила, яким ви напишіть бажане. Жовте чорнило — конфлікти та проблеми зводять нанівець; зелені - приріст грошей і приваблюють кохання; синій та фіолетовий - везіння; помаранчеві прибирають негатив та проблеми з нерухомістю; червоні використовують для найважливіших бажань.

Третій варіант

А тут навіть казати нічого не треба буде. Створюємо так звану "карту бажань", або ж просто колаж всього, чого ми хотіли б у новому році.

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Для цього нам потрібний великий аркуш паперу, а краще ватман. На якому ви зобразите усі свої бажання. Кажуть, що такий спосіб допомагає майже завжди, а отже, на старий Новий рік – тим більше допоможе.

Четвертий варіант

Щоб загадати бажання на старий Новий рік у такий спосіб вам знадобиться найкрасивіша листівка, яка символізуватиме ваше бажання. Далі все досить просто, потрібно лише дописати побажання собі у новому році та відправити її поштою собі ж. Можна вказати, щоб прийшла вона вам лише через рік, а якщо ви отримаєте свою посилку раніше, зберігайте цю листівку, як талісман у новому році.

Останній спосіб

І, напевно, найпростіший, хоча він трохи схожий на перший варіант. Під бій курантів, рівно о 12 годині потрібно стати на якусь височину (навіть стілець підійде) і просто подумати про своє заповітне бажання, а після цього уявити, як воно вже збулося.

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Нагадаємо, що сподіваємося, ви підкопили грошей: 3 знаки Зодіаку, яким доведеться змінити роботу вже 2024 року.

Раніше ми повідомляли про високосний 2024 рік Зеленого Дракона: чому не можна переїжджати і що дозволено робити в ці 366 днів.