Відома українська артистка MamaRika вирішила занурити шанувальників у спогади і показала деякі ексклюзивні моменти зі свого сімейного життя. Цього ще ніхто не бачив.

Stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Цього разу дівчина залишила спеціальне віконце, де кожен міг залишити дату, а вона – фото чи відео з цього дня.

MamaRika, кадр з кліпу
MamaRika, кадр з кліпу

Один із шанувальників попросив показати момент пропозиції руки та серця, і пара там виглядає дуже щасливою на тлі блискучого фону. Однак, не це найцікавіше.

Занурившись у спогади, дівчина ще вирішила показати шанувальникам ексклюзивне відео з початку 2020 року. Того дня, коли вони із Сергієм Середою офіційно оформили свої стосунки.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

"Ну що, коротше, ми чоловік та дружина. Усі, хлопці, є. Галочки поставили. Тепер головне, щоб житуха вдалася. Головне не повертати ліворуч, як каже тітка. Боже, які ми зелені та дурні тут. Розписалися за 5 хвилин у кросівках та худи. І щасливі - каже дівчина про цей ролик.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Пройшло вже близько чотирьох років із цього моменту, і в них багато що змінилося. Як мінімум вони стали батьками хлопчика, і неймовірно щасливі. Момент із тестами на вагітність вони теж показали шанувальникам.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

До речі, зустрічатися з чоловіком вони почали ще далекого 2016 року, і тривалий час приховували свої стосунки. Усі спихали на дружбу. Однак, як бачимо, ця дружба переросла в дещо масштабніше, і ось у них по дому ходить маленький синок.

MamaRika, фото: Instagram
MamaRika, фото: Instagram

Нагадаємо, що MamaRika відверто розповіла, як її чоловік виявився закордоном не дивлячись на заборону: вирушили у подорож.

Раніше ми повідомляли, що MamaRika зніяковіла, коли сіла попою на коліна до Козловського: "Він підв'ялий трохи".