Одна з таємничих постатей української музики, співачка LAMA (Наталя Деньков), нещодавно поділилася своїми потаємними таємницями. 48-річна артистка вперше представила свого обранця, 30-річного Романа, який, до речі, молодший за неї на 18 років.

В інтерв'ю журналу Viva вона поділилася подробицями свого особистого життя.

LAMA розповіла, що її коханий, який, як вона каже, є її "родинною душею", родом із Херсонської області. Вони зустрілися вісім років тому, і з того часу вони стали нерозлучними.

LAMA / фото: instagram.com/lamaukraine/
LAMA / фото: instagram.com/lamaukraine/

Коли вони вперше зустрілися, Роман не знав, що Наталя – відома співачка. Тепер вони живуть щасливо за межами міської суєти в передмісті Києва, насолоджуючись лісовою атмосферою.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Незважаючи на різницю у віці, про яку ніколи не замислювалися, LAMA наголошує, що вони знаходяться в одній духовній категорії. "Ментально цієї різниці немає", – каже співачка.

"Різниця у віці не відчувається взагалі. На духовному рівні ми з ним в одній віковій категорії. Так, фізично йому 30 років, а мені 48, але ментально цієї різниці немає. У нас це питання навіть не порушувалося ніколи, все збалансовано і гармонійно, каже вона.

LAMA / фото: VIVA
LAMA / фото: VIVA

Їхній будинок – справжній зоопарк, із чотирма лапками замість двох. LAMA не просто так називає своїх вихованців "дітьми", адже собаки стали справжньою радістю для цієї пари.

Вони ділять обов'язки по дому та не ведуть загальний бюджет. Роман перебирає фінансові турботи, і це пов'язує їх строгими правилами.

"Сімейний у повному розумінні та аспектах цього слова, все показує справою, а не словом. Його зовнішність – це окрема тема. Звичайно, вона мені подобається, він нагадує мені ангела. Таке враження, що в моє життя він прийшов як ангел-охоронець у людському образі, – розповідає співачка.

Нагадаємо, гумористки вирішили, що вдови - хороший привід для жартів: "Ви і ваші телиці - бруд та гниль"

Раніше ми писали про те, щоInstagram-блогерка підтримала Ігоря Гринкевича наживанні на армії: "Ну вкрав він. Ну красені"

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Вони тупі": Олександр Волошин зізнався, що розумніший за Трінчер ще не знайшов