Відома в соціальних мережах українська екстрасенсорна практика Яна Пасинкова озвучила свіжий прогноз для українців і всієї країни на найближчі кілька місяців. Також Яна розповіла, які "сюрпризи" готують для нас російські окупанти, а також чи можливе застосування у 2024 році ядерної зброї.

Про це Яна Пасинкова розповіла у своєму недавньому ефірі, який вже доступний для перегляду у мережі YouTube.

Яна Пасинкова. Фото: скрін
Яна Пасинкова. Фото: скрін

Останнім часом, особливо перед новорічними святами, окупанти не давали спокою Україні, було багато обстрілів. Яна побачила, що ще готує нашій країні кривавий диктатор путін найближчим часом.

"Вони ніби роблять нам останнє попередження. Росія може заморозити війну, але за умови, що забере всі окуповані території. Звісно, ​​на такі умови ніхто не піде. Також цікавий момент полягає в тому, що окупанти шантажуватимуть нас - якщо ми не погодимося на їхні умови, то вони зроблять усе можливе, щоб люди евакуювалися через неймовірний страх. Це можуть бути загрози ядерній зброї”, - розповіла Яна.

Популярні новини зараз
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

Яна зупинилася на питанні ядерної зброї, і вирішила детально все "розглянути".

"На жаль, я бачу, що ядерна зброя буде застосована у 2024 році. Це станеться біля води. Воно буде використано не на повну силу, але життя половини населення великого міста може забрати. Ядерку буде використано не на території України, десь за її межами чи на суміжній території. Тобто, на тих територіях, які зараз окуповані росіянами.

Але насправді росіяни блефують. Так, застосування ядерки можливе, але насправді вони хочуть довести ситуацію до піку і зробити щось погане. Однак, коли ми знаходимося на межі паніки, у цей період на нашому боці будуть сили світла. Тобто це можуть бути партнери, організації... Щоправда, буде на нашому боці. Перемога буде за нами, але питання, якою ціною”, - зазначила Яна.

Вже майже два роки наші воїни героїчно захищають Україну від окупантів, і Яна Пасинкова вирішила "заглянути" у майбутнє та дізнатися, чи зможемо ми деокупувати якісь території у 2024 році.

"Ворог першим піде з найвищої позиції або якоїсь високої будівлі. До кінця зими дві території (населені пункти, міста, селища) буде звільнено нашими хлопцями. Після звільненої "вишки" буде звільнено воду", - розповіла Яна.

Хворі ковидом. Фото: Unisef
Хворі ковидом. Фото: Unisef
Хворі ковидом. Фото: Unisef

Ще синоптики попереджають про світові катаклізми. Яна розповіла, чого українцям варто остерігатися у новому році.

"Будуть нові війни, нові види самогубств чи вбивств через інтернет. Батьки, стежте за тим, де знаходяться ваші діти і на що вони витрачають свій час. Ставте якісь обмеження користування Інтернетом. Також у світі будуть два великі землетруси та цунамі. Можуть бути катаклізми, пов'язані з хворобами – проблеми з печінкою, підшлунковою, температурою, тиском та жовтим кольором. Щось може бути схоже на гепатит", - додала Яна.

Нагадаємо, обстріли, хакерські атаки та проблеми на дорогах: астролог поділився прогнозами на найближчі дні.

Раніше повідомлялося, прийде не з Європи: "живий Нострадамус" розповів про появу Антихриста.

Також, цього року страх і біль замінить радість: виявлено пророцтво старця Дорофія про перемогу України.