Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета вирішив організувати для команди незвичайний тренувальний збір в ОАЕ з метою психологічного розвантаження гравців перед вирішальною фазою англійського футбольного сезону.

За інформацією видання Daily Mail, на Близький Схід разом із футболістами вирушать також їхні дружини та подруги. Однак "спілкування" гравців із жінками буде суворо обмежено лише часом поза тренуваннями та матчами.

Олександр Зінченко та Жезуз, фото: Instagram
Олександр Зінченко та Жезуз, фото: Instagram

На думку Артети, саме яскравий відпочинок у комфортних умовах та в жаркій атмосфері Дубая має "перезавантажити" команду та підняти бойовий дух гравців перед вирішальним етапом боротьби за чемпіонство Англії. Нагадаємо, що останнім часом результати "Арсеналу" погіршилися - команда зазнала поразки у двох останніх матчах прем'єр-ліги проти "Вест Гема" та "Фулхема".

Відставання "канонірів" від лідируючого "Ліверпуля" збільшилось уже до 5 очок. А минулого уїк-енду "Арсенал" поступився "Ліверпулю" вдома і вибув із розіграшу Кубка Англії.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Турнірна таблиця АПЛ, скріншот: Google
Турнірна таблиця АПЛ, скріншот: Google

Отже, схоже, саме тому Мікель Артета і вирішив організувати для команди екзотичний зимовий збір із елементами відпочинку та розваг, щоб підбадьорити гравців та повернути їм упевненість у власних силах.

Попереду важливі місяці боротьби за перше місце. Не тільки "Арсенал" хоче чемпіонство Таких клубів, котрі точно зберігають шанс, п'ять штук.

Нагадаємо, модель із соковитими формами, яка збуджує мільйонерів, спортсменів та бандитів,виявилася підробкою: спекотні кадри

Як повідомляв "Знай.uа", гравець "Динамо" Георгій Цитаїшвілі зізнався, чому не повертається в Україну: "Я б не хотів проживати ці емоції"

Знай.uа писав, колишня зірки іспанської "Ла Ліги" несподівано "перескочила" на його суперника: любовний трикутник, на якого ніхто не очікував