Олександр Волошин — відомий український блогер, співак та колишній чоловік Ані Трінчер, який нещодавно гнівався щодо пропозицій оновити дані у військкоматі.

Він зазначив, що дуже корисний у тилу, працюючи та збираючи кошти на підтримку ЗСУ. Це, безперечно, є важливою справою. Проте виконання конституційного обов'язку захищати Батьківщину теж має перевагу, як заявляють у другому випуску спільної програми Центру протидії дезінформації та "Укрінформу" "Про війну".

Олександр Волошин, фото: Instagram
Олександр Волошин, фото: Instagram

Олександр Коваленко, заступник керівника ЦПД, заявляє, що робить не менше Волошина, хоча й перебуває у лавах ЗСУ.

[quote author=""]"Вибачте, але я теж робив великі донати і не робив з цього піар. Стас Осман з "Айдар" робить великі донати при тому, що він в армії, купа військових робить такі донати», - додав він.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Ведучий, офіцер бригади "Азов" "Дипломат" заявив, що блогерам і простим людям треба хоч іноді дякувати військовим, що більшість регіонів перебувають у відносній безпеці. Його вже дорікали, що нібито інфлюенсери нібито роблять більше роботи, ніж він.

Трінчер та Волошин, фото з Instagram
Трінчер та Волошин, фото з Instagram

"Те, що блогер збирає донати – це класно, але що ще вони мають робити, коли війна в країні? Це абсолютно логічна та нормальна ситуація. І ніхто нікого в окопи не заганяє. Андрій сказав лише, що блогери мають надати приклад для молоді”, - підсумував він.

Нагадаємо, "вони тупі": Олександр Волошин зізнався, що розумніший за Трінчер ще не знайшов

Як повідомляв "Знай.uа", АннаТрінчер пропіарила кринжового нардепа Дмитрука, який любить московських попів

Знай.ua писав, чи можуть мобілізувати всю сім'ю в 2024 році? Адвокат пояснив, за яких умов потрібно "боятися"