На початку війни Олександр Кривошапко - український виконавець, фіналіст одного з сезонів "Х-Фактора", уродженець Маріуполя - виявив справжній героїзм.

Він допомагав вимушеним переселенцям, започаткував благодійний фонд. Його самовідданість на той момент заслуговує на високу похвалу. Однак згодом ситуація стала неоднозначною.

Олександр Кривошапко. Фото: скрин instagram
Олександр Кривошапко. Фото: скрин instagram

Спочатку Олександр заявив про службу у лавах добровольчого батальйону, але конкретних деталей не навів.

"Хочу відповісти тим, хто щодня відправляє мене до складу українських військ. Вже два з половиною місяці я перебуваю на контракті з добровольчим батальйоном, просто не розголошував, тому що паралельно з цим займався іншою справою”, - зазначав він.

Популярні новини зараз
В Україні оновили правила для виїзду за кордон Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

А незабаром у соцмережах з'явилися фотографії з Італії та Дубая. Очевидно, у нього були "вагомі" причини покинути країну. Але в умовах війни такий крок може спричинити непорозуміння у громадян, що й сталося.

Чимало чоловіків-українців зараз перебувають в окопах, рятують життя поранених або навіть відбудовують інфраструктуру.

"На порозі Нового Року маю найбільше бажання – щоб страждання покинули нашу рідну землю, а слово "воля" повернуло свій первозданний сенс, - писав він 31 грудня.

Нагадаємо, "вистачить веселитися, їдь до Авдіївки": зірці "Х-Фактора" Кензову нагадали, що відбувається в Україні, "поки він не бачить"

Як повідомляв "Знай.uа", онук Софії Ротару припинив закиди українців у день масового ракетного обстрілу

Знай.uа писав, "зі мною всі норми": боєць "ТРО Майамі Влад Яма" розлютив українців у день страшної трагедії