Відома українська співачка Христина Соловій, якій приписують роман із письменником та музикантом Сергієм Жаданом, повідомила про те, що росіяни зухвало вкрали її пісню "Тримай".

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Артистка повідомила, що дружина прессекретаря путіна Дмитра Пєскова, фігуристка Тетяна Навка, вкрала для свого льодяного шоу її відому пісню "Тримай".

Христина Соловій, фото: Знай.ua
Христина Соловій, фото: Знай.ua

Христина зазначає про те, що росіяни далеко не вперше крадуть український контент і зараз дуже важливо виборонити частину нашої культури у ворогів.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Соловійка попросила усіх небайдужих до її творчості допомогти їй ТРз тим, щоб притягнути до відповідальності творців цього беззаконня мешканців країни-агресорки.

Христина Соловій. Фото Instagram
Христина Соловій. Фото Instagram

"Я свідома того, що засудити винних буде нелегко. Для всіх, хто пропустив, у моїх сторіс цей шедевр. Звертаюся до усіх українців, зокрема і за кордоном, допомогти мені з пошуком і встановленням причетних юридичних осіб цього "шоу". Українська пісня - це зброя. І це той випадок, коли ми повинні обʼєднуватись, аби відборонити своє", - звернулася до підписників дівчина.

Нагадаємо, що раніше Пєскова нахабно використала у своєму шоу легендарний "Щедрик" Леонтовича та "Ніч яка місячна" Лисенка, які були переведені на російську мову.

Нагадаємо, що Христина Соловій жорстко рознесла українських колег: "Не їдуть на фронт, тому що дурі".

Раніше ми повідомляли, що віддалися гріху у храмі: львівська церква просить Жадана та Соловій видалити свій новий кліп.

Так само стало відомо, що Христина Соловій оголосила про гучне розставання.