Відома українська актриса, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зірочка серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram.

Ірина Сопонару показала зворушливе фото з рідною сестрою Наталією, яка старша за неї на чотири роки.

Ірина Сопонару, фото з Instagram
Ірина Сопонару, фото з Instagram

Довгий час артистка не афішувала існування та стосунки з рідною людиною, але все змінилося і шанувальники раді дізнатися про щось нове з життя її сім'ї.

Кадр архівний, як повідомила зірка. На ньому вона разом із сестрою насолоджується коктейлем у якомусь закладі та грайливо посміхається на камеру. Видно, що Ірина в компанії Наталії почувається вільно.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

[quote author=""]"Давним давно…. З моєю найкращою половиною" - написала Сопонару.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

Фанати підкреслили, що раніше гумористка непогано відпочивала, але з початком війни багато що змінилося, звичайно. Багато хто також не забув оцінити неймовірну красу двох сестер.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, що Ірина Сопонару поділилася, як вони з нареченим британцем ділять бюджет та витрати:"Він мені платить оренду".

Раніше ми повідомляли, що Ірина Сопонару зізналася, що через війну зробила це з волоссям: "Намагаюся зайвий раз не чіпати".

Так само стало відомо, що Ірина Сопонару перед весіллям схопила чорного хлопця і стала дияволею: "Ну ви зрозуміли?".