Трагічна історія сталася у польському місті Жешув, де перед помешканням лікарні... там помер 70-річний чоловік.

Лише кілька хвилин тому його виписали з медустанови після чергового курсу хіміотерапії у боротьбі з онкозахворюванням. Але радість пацієнта від витягу швидко перервала раптова смерть на порозі лікарні. Про це повідомляє wprost.pl

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

За словами дочки, хворий вийшов на вулицю, вдихнув свіже морозне повітря і промовив свої останні слова.

"Яке свіже повітря", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Все це нагадує момент із якогось фільму... проте це сталося насправді. Незабаром чоловік упав на засніжений тротуар, у нього з рота йшла піна, а тіло судорожно трусилося. При цьому... це відбувалося, нагадаємо, біля лікарні. Але ніхто з медиків навіть не спробував наблизитись та допомогти йому. Хоча поряд стояла машина швидкої допомоги.

Щойно проходив повз чоловік підбіг і спробував надати допомогу. Виявилось, що він був лікарем. Але батько дівчини так і не прийшов до тями.

Лікарня, фото: вільне джерело
Лікарня, фото: вільне джерело

Рідні все ще не можуть оговтатися від шоку та горя. Ця трагічна подія нагадує, наскільки важливо залишатися людиною у будь-якій ситуації. І завжди знаходити можливість допомагати іншим. Особливо у критичний момент.

Нагадаємо, два поїзди метро зіткнулися лоб у лоб - сотні пасажирів "хотіли потрапити додому"

Як повідомляв "Знай.uа", літак екстренно посадили після знахідки в туалеті - пасажири не могли в це повірити

Знай.uа писав, суперник Кличко несподівано помер від кулі, захищаючи маленьку дочку: "Погані рішення..."