Нещодавно розгоріввся сканжал через нахабство росіян. Під час шоу Тетяни Навки, російської фігуристки і дружини прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, звучала пісня Христини Соловій "Тримай", у якій жителі боліт змінили текст.

Про це повідомила сама авторка пісні на своїй сторінці в Instagram.

Артистка повідомила, що скандальний номер із її піснею поставив зрадник Василь Козар.

Василь Козар. Фото Instagram
Василь Козар. Фото Instagram

Він народився у Мукачеві і свою популярність отримав завдяки перемозі в у популярному шоу "Танцюють всі-4".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Через невеликий проміжокт часу, після того, як він став відомим у нашій країні, зрандник заснував хореографічну групу Kozar Dance Theatre в Україні, яка наразі дає виступи в країні боліт.

Козар до того, я залишив свою Батьківщину встиг попрацювати із Тіною Кароль, ONUKA, Сергієм Бабкіним, а також приймав участь у проєктах "1+1".

Василь Козар. Фото Instagram
Василь Козар. Фото Instagram

Колега Василя по сцені, хореограф Євген Кот, в інтерв'ю Аліні Доротюк розповів, що родина Козара залишилася жити в Україні та страждає від обстрілів окупантів, в той час як зрадник працює в росії та фінансує із власної кишені вбивства своїх земляків.

Христина Соловій не збирається зупинятися і хоче покарати росіян через нахабне порушення авторського права, у чому їй дуже допомагають підписники.

Нагадаємо, давав гроші та допомагав окупантам: у Києві СБУ затримала власника великого агрохолдингу

Як повідомляв "Знай.uа", "похибка плюс-мінус на місяць": відомий астролог розповів, коли почне "гаснути" війна

Знай.ua писав, російська блогерка, яку зі соромом вигнали з Буковеля, придумала казку для передплатників: "Має на камеру сказати що .."